Tandha dalan lan piring 1. Tandha peringatan

Tandha dalan lan piring 2. Tandha prioritas

Tandha dalan lan piring 3. Tandha larangan

Tandha dalan lan piring 4. Tandha wajib

Jinis pratandha dalan ing Rusia 5. Tandha peraturan khusus

Tandha dalan lan piring 6. Tandha informasi lan informasi

Tandha dalan lan piring 7. Tandha layanan

Tandha dalan lan piring 8. Plat kanggo pratandha dalan

Tandha horisontal lan vertikal

Ketentuan dhasar kanggo mlebu kendaraan menyang operasi

Dhaptar kesalahan panggunaan kendaraan sing dilarang

Utama » Jinis pratandha dalan ing Rusia