Tren interior musim gugur 2020

Isi

Musim anyar minangka kesempatan sing apik kanggo nggawe owahan ing interior. Apa sampeyan nggoleki refresh sethithik utawa metamorfosis sing luwih gedhe, deleng tren musim gugur 2020 iki. Sawise maca, sampeyan mesthi bakal duwe ide anyar kanggo ngatur ruang tamu utawa kamar turu.

Mbalik ing musim gugur bakal ana interior modis sing diilhami dening alam. Fokus ing kayu lan bahan sing gegandhengan. Macem-macem warna nada ijo lan bumi uga ana ing mode.ditambahi karo aksen warna sing sugih. Tren sing kuat kanggo furnitur retro ora bakal dilalekake ing musim iki, sing dibuktekake kanthi bali menyang keanggunan furnitur kanthi bentuk bunder, menehi kesan sing luwih nyaman tinimbang bentuk sudut sing cetha. We ngganti minimalism ketat karo gaya kebak anget homely, selaras karo kabutuhan lan pangarepan kita. Mulane, nglengkapi komposisi musim gugur kanthi lampu lan tekstil sing cocog sing nyenengake kanggo disentuh, lan sampeyan bakal entuk interior sing paling ramah lan nyaman sing bakal sampeyan nikmati dina musim gugur.

Nyaman lan selaras karo alam

Tren interior paling anyar kanggo musim gugur ndhuwur kabeh referensi kanggo alamsing bisa dideleng saka bahan alami sing digawe saka perabot kasebut. Paling asring iku kayu ing macem-macem formulir - massive, ing wangun plywood, veneer utawa veneer tiru kayu. Tren liyane sing ngupaya nggunakake bahan mentah alam lan ekologis liyane kayata rotan, anggur lan pring saya kuwat lan kuwat. Sampeyan bisa milih ora mung furnitur ing wangun rak, lemari utawa meja tambahan kanggo ruang tamu, nanging uga aksesoris sing menarik kayata wadhah lan kranjang sing digawe saka rumput laut sing ditenun, becik kanggo nampilake tanduran kanthi cara anyar, uga selimut sing ndhelikake. , majalah lan buku.

Apa interior sing nyaman tanpa tekstil sing tepat? Mulane, bantal hiasan sing entheng digawe saka katun, becik kanggo preian, diganti karo sarung bantal sing digawe saka kain sing nyenengake kanggo tutul, daging. Menehi interior musim gugur sampeyan luwih kepenak lan kepenak kanthi milih bantal hiasan lan sarung bantal sing digawe saka beludru iridescent, beludru utawa jacquard sing spektakuler. Yen sampeyan seneng aksesoris cakar asli, mesthi milih sing trendi. tema kewan (zebra, bintik, gambar manuk), pola kembang (godhong, kembang) lan cetakan etnik (versi musim gugur saka gaya boho saiki luwih ekspresif lan luwih anget). Ing sisih liya, yen sampeyan ora duwe rencana ngganti sofa utawa sofa, sampeyan bisa menehi tampilan sing trendi, sprei pola sing becik, uga selimut anget sing bakal nutupi sampeyan ing wayah sore sing adhem. A owah-owahan cilik lan efek nyengsemaken. Seneng ing mripate tamu dijamin!

Wangun bunder lan kurva

Ing musim gugur, ganti perabotan kanthi sudhut sing cetha Furnitur karo kurva katon. Sofa velor sing elegan, sofa lan kursi sing apik banget bakal nggawe kesan sing luwih nyaman, lan mulane luwih nyaman. Rampungake desain interior musim gugur kanthi milih perabotan kursi sing bentuke oval kayata bangku sikil lan pouffes, sing, saliyane dadi kursi ekstra, bisa dadi papan panyimpenan kanggo barang-barang cilik. Sampeyan uga bisa sijine tray ing pouf, ngendi sampeyan bisa sijine tuwung karo ngombe panas. Pengaturan musim gugur bakal ditindakake, kalebu pouffe beludru warna mustard sing trendi ing dhasar emas, utawa pouf persegi cilik kanthi pinggiran bunder ing sikil logam warna emas, becik minangka stand kanggo aksesoris omah. Pojok bunder uga dibayangke ing meja bunder, nggulingake meja persegi panjang lan persegi sing isih modis. Nanging ora kabeh, uga musim iki, cermin bunder sing narik kawigaten ing pigura dekoratif sing digawe saka kayu, rotan utawa logam ana ing tren, sing kanthi efektif nambah spasi lan nambah sinar ing interior.

Dekorasi sing bakal nambah semangat kanggo interior apa wae

ing sesambetan dekorasi musim gugur, nada alam, piring kanthi wangun botani, kayata godhong sing njupuk warna emas sing mewah, cocok kanggo dheweke. Aksen logam kanthi becik nandheske karakter interior sing elegan, dadi nyenengake ing wektu sing padha. Kabeh jinis nampan, piring lan coaster sampurna yen sampeyan kudu nampilake bingkai foto, patung hiasan utawa lilin, aroma alam sing efektif nggawe atmosfer sing nyenengake ing kamar. Wewangian apa sing nggambarake tren interior musim gugur? Mesthine, ana macem-macem aroma sing nyenengake, kayata sing inspirasi saka kue krasan, pemanasan lan pedhes kaya kayu manis sing wangi lan jeruk sing energik, uga aroma oriental sing luwih abot sing didominasi vanila, melati lan menyan. Ing lingkungan nyaman kapenuhan Furnitur alam, nyenengake kanggo tutul tekstil lan aromas nyebar nang, malah ing surem, abu-abu dina, sampeyan bakal ngaso lan gain kekuatan kanggo tumindak.

Warna Autumn

Yen sampeyan pengin menehi interior sing apik gayane, gunakake warna musim gugur. Werna sing sugih lan pastel sing lembut sing sampeyan tresnani ing musim semi lan musim panas menehi nada bumi ing musim gugur. Utamane, warna beige lan coklat, terracotta lan mustard, uga burgundy sing canggih, cocok. Botol ijo, sing isih ana ing mode, saiki gampang diganti karo warna zaitun sing luwih nggambarake desain interior sing nyaman.  

Nanging, sampeyan bisa milih ora mung warna sing padhet. Tren musim gugur ing desain interior umume adhedhasar pilihan produk kanthi pola, tekstur lan tenun sing menarik sing bisa nyenengake interior monokromatik kanthi efektif. Solusi sing cocog yaiku nggunakake pola geometris kanthi warna ijo, abang utawa oranye sing murub. Bisa dadi zigzags, loreng, rombus. Kanggo weaves, braids lan knots katon atraktif lan mulyo, sing bisa nggawa menyang interior ing wangun bantal hiasan, karpet woolen coarse, kilims ditenun utawa gantungan tembok.

Werna Swedia sing moderat lan nyenengake

Tren musim gugur liyane yaiku konsep Swedia. suntik, adhering kanggo moderat, i.e. desain interior sesuai karo sing dikenal lan diverifikasi. Mulane, papan omah kudu diadaptasi kanthi cara sing bisa santai lan bisa digunakake kanthi bebas. Nalika ngatur kamar turu, pilih cukup padhang, werna bisu utawa mbandingake sing mbantu tenang wudalan sampeyan bisa manawa sampeyan bakal njaluk nyisihaken saka kaku akumulasi sak dina. Ngaso ing lingkungan kaya mengkono bakal nggawa kesenengan nyata.

Kajaba iku werna tembok beige, sampeyan uga bisa milih sprei, bantal utawa karpet wulu alus sing ditata ing amben supaya sikilmu anget lan nyaman. Salajengipun, ruang tamu ora mung papan kanggo ngendhokke lan nampa tamu. Yen sampeyan kerja ing omah, golek papan sing cocog kanggo kerja. Mejo lan kursi sing nyaman bakal migunani.

Lampu liyane

Ing wektu taun iki, jumlah dina sing cerah dikurangi kanthi drastis, mula tinimbang tirai utawa tirai roller, tirai sing enak minangka solusi sing paling apik. Sing ana ing ijo peteng digawe saka beludru kandhel, padha ora mung menehi interior elegan gayane, nanging nalika kapapar supaya ing kamar liyane cahya, kang perlu saben dina. Ing wayah sore, sampeyan kudu mikir babagan lampu tambahan. Sampeyan bakal nggawe atmosfer sing anget ing interior musim gugur kanthi dekorasi kamar kanthi garland bal katun saka bal cahya sing menehi cahya sing nyenengake, sampurna kanggo istirahat sore. Ing wektu sing padha, dheweke minangka hiasan sing apik banget sing bisa digunakake ora mung ing musim gugur lan musim dingin. Sampeyan bisa nyelehake lampu asli ing lemari laci utawa meja sing kurang, lan lampu lantai ing lantai, sing ora tansah cocok kanggo maca, nanging bakal madhangi sudhut peteng ing kamar. Iki cara dipercaya kanggo nggawe interior loropaken lan mulyo bisa katon ing Skandinavia, sing ngerti carane nggawe atmosfer kebak anget homely.

Yen sampeyan pengin nggawe owah-owahan cilik ing interior sampeyan, gunakake tren interior sing ditampilake kanggo musim gugur, lan efek kasebut bakal kaget sampeyan. Yen sampeyan pengin ngerti tips liyane kanggo nggawe interior ayu, njupuk dipikir ing bagean aku dekorasi lan dekorasi, lan sampeyan bisa tuku Perkakas dipilih khusus, Furnitur lan aksesoris ing zona anyar AvtoTachki Design.

Utama » Artikel menarik » Tren interior musim gugur 2020

Add a comment