Skip isi

Suzuki

Suzuki
jeneng:SUZUKI
Taun dhasar:1909
Pendhiri:Mitio Sudzuki
Kalebu:Perusahaan umum
Расположение:Jepang
Hamamatsu
Prefektur Shizuoka
Warta:Maca


Tipe awak:

Suzuki

Sejarah merek mobil Suzuki

IsiPendiriEmblem Sejarah mobil ing model Pitakonan lan jawaban: Merek mobil Suzuki kagungane perusahaan Jepang Suzuki Motor Corporation, didegake ing taun 1909 dening Michio Suzuki. Wiwitane, SMC ora ana hubungane karo industri otomotif. Sajrone wektu kasebut, karyawan perusahaan ngembangake lan ngasilake alat tenun, lan mung motor lan moped sing bisa menehi saran.. ...

Add a comment

Deleng kabeh salon Suzuki ing peta google

Utama » Suzuki

Add a comment

×