Masalah paling umum karo Mercedes W222

Isi

Mercedes Benz W222 punika S-Class generasi sadurungé, kang tegese biaya Ngartekno kurang saka W223 anyar nalika isih nawakake 90% saka pengalaman sakabèhé. W222 isih ahead saka kurva lan bisa gampang saingan karo sawetara Newest sedan kemewahan ukuran full ing donya.

W222 ora nindakake kanthi apik babagan linuwih, nanging ana bedane sing signifikan antarane model pra lan pasca. Model facelift luwih apik amarga Mercedes bisa ndandani akeh masalah Mercedes W222, sing ngoyak model sadurunge facelift, langsung saka baris perakitan.

Masalah sing paling umum karo W222 ana hubungane karo gearbox, bocor lenga, tensioner sabuk pengaman, masalah suspensi listrik lan udara. Nyatane, mobil sing kompleks kaya S-Class mesthi mbutuhake layanan sing paling apik. Yen ora, biaya ndandani lan pangopènan bakal tambah akeh.

Sakabèhé, W222 ora paling dipercaya S-Kelas sampeyan bisa tuku, nanging iku salah siji sing paling S-Kelas sampeyan bisa tuku. Iku cukup anyar, nanging ora biaya minangka akeh minangka pabrik anyar W223, utamané diwenehi masalah chain sumber saiki.

Masalah karo gearbox Mercedes W222

Gearbox ing W222 dhewe ora duwe cacat. Mesthi, ana masalah karo transmisi, kayata jitter, shift lag lan kurang respon, nanging masalahe yaiku lokasi alternator lan sistem knalpot tegese sabuk transmisi bisa rusak amarga suhu dhuwur.

Dheweke cedhak banget, tegese masalah kasebut biasane nyebabake transmisi ora gelem ngalih ing taman utawa ora mandheg. Masalah banget serius sing Mercedes malah announced kelingan umum saka pasar, kang kena pengaruh meh kabeh model Mercedes Benz S350. Priksa manawa sampeyan mriksa manawa model sing sampeyan deleng wis kelingan utawa ora.

Masalah karo bocor lenga ing Mercedes W222

W222 uga dikenal kanthi potensial bocor lenga, utamane ing model pra-2014. O-ring antarane tensioner timing belt lan kasus mesin dikenal bocor lenga, kang bisa nimbulaké kabeh limo masalah. Kaping pisanan, lenga biasane tumpah ing dalan, nggawe pangguna dalan liyane beresiko kelangan kontrol kendaraan.

Kapindho, lenga bisa mlebu ing papan kaya kabel, sing bisa nyebabake akeh masalah karo sistem listrik mobil. Menawi mekaten, Mercedes uga announced kelingan lan iku worth kang lagi nyimak sing kuthah lenga paling serius biasane digandhengake karo engine turbo OM651.

Masalah karo pretensioners sabuk pengaman ing Mercedes W222

Mercedes wis ditanggepi loro bebaya bab masalah karo pretensioner ing loro driver lan penumpang ngarep kursi. Masalahe yaiku tensioner ora dikalibrasi kanthi bener ing pabrik. Iki bisa nyebabake tensioner ora bisa nyedhiyakake ketegangan sing dibutuhake kanggo nglindhungi yen ana kacilakan.

Mulane, yen ana kegagalan tensioner, risiko ciloko bencana pancen dhuwur. Mulane, priksa manawa masalah iki wis kasil ditanggulangi ing model W222 Panjenengan. Sabuk pengaman ora cocog karo risiko amarga minangka bagean integral saka safety mobil sampeyan.

Masalah listrik ing Mercedes W222

Mercedes W222 S-Class minangka kendaraan sing canggih banget amarga nawakake kabeh sing ditawakake mobil. Patut, mesin dilengkapi ton gadget listrik sing break mudhun saka wektu kanggo wektu. Sistem Mercedes PRE-SAFE minangka kesalahan sing dikenal karo W222 lan uga dieling-eling sajrone produksi W222.

Masalah listrik liyane karo W222 yaiku kesalahan karo sistem penanganan kontak darurat, sing sok-sok ilang daya. Sistem infotainment kadhangkala alon kanggo nanggapi utawa malah mati nalika nyopir.

Masalah karo suspensi udara Mercedes W222

Mercedes S-Class minangka mobil sing kudu dilengkapi sistem suspensi udara canggih. Nanging, kita kabeh ngerti manawa sistem suspensi udara rumit lan asring nyebabake masalah. Sistem AIRMATIC sing ditemokake ing W222 ora kaya masalah kaya sawetara sistem suspensi udara Mercedes sadurunge, nanging kadhangkala duwe masalah.

Masalah suspensi udara sing paling umum yaiku mundhut kompresi, masalah airbag, lan mobil tipping ing sisih siji utawa liyane. Ing kasus apa wae, umume masalah suspensi udara ditanggulangi kanthi pangopènan pencegahan, nanging sanajan kanthi perawatan sing tepat, suspensi udara bisa gagal.

Waca babagan masalah Mercedes C292 GLE Coupe ing kene:  https://vd-lab.ru/podbor-avto/mercedes-gle-350d-w166-c292-problemy  

bagean FAQ

Apa aku kudu tuku Mercedes W222?

Mercedes S-Class W222 wis ilang akeh regane wiwit katon pisanan ing 2013. Nanging, mobil isih bisa menehi tingkat paling dhuwur saka kemewahan, utamané yen sampeyan milih kanggo model facelifted. Bisa uga mobil sing larang regane lan bisa uga ora dadi S-Class sing paling dipercaya, nanging mesthi worth iku.

Alesan W222 minangka tuku sing apik saiki amarga pancen ngimbangi nilai lan kemewahan kanthi apik. Iku isih bisa saingan karo sedans kemewahan full-ukuran anyar ing akeh cara, lan akeh nduweni S-Class nemokake redesigned W222 luwih saka W223 S-Class anyar.

Model Mercedes W222 sing luwih apik kanggo tuku?

W222 paling apik kanggo tuku temtu S560 sing dianyari amarga nawakake mesin 4,0 liter BiTurbo V8 lan nyaman banget lan bisa dipercaya. Mesin V8 ora murah kanggo njaga, nggunakake akeh bahan bakar, lan ora mulus kaya V12.

Nanging, iku cukup kuat kanggo dangu lan ndadekake S-Class luwih dinamis lan nyenengake kanggo drive saka mesin 6-silinder tanpa larang minangka V12.

Suwene bakal Mercedes W222?

Mercedes iku salah siji saka merek sing nggawe mobil sing katon kaya padha bisa kanggo urip, lan W222 mesthi salah siji saka mobil. Umumé, kanthi pangopènan sing tepat, W222 kudu paling sethithik 200 mil lan ora mbutuhake perbaikan gedhe.

Utama » Artikel » Piranti kendharaan » Masalah paling umum karo Mercedes W222

Add a comment