Skip isi

Porsche

Porsche
jeneng:Porsche
Taun dhasar:1931
Pendhiri:Ferdinand Porsche
Kalebu:Volkswagen Group 
Расположение:SaksaStuttgart
Baden-Württemberg
Warta:Maca


Tipe awak:

Porsche

Sejarah merek mobil Porsche

IsiRiwayat PorschePamilik lan manajemenSejarah logoRace racingLineupPrototipeSeri model olahraga produksi (karo mesin boxer)Prototipe olahraga lan mobil balap (mesin boxer)Mobil olahraga nganggo mesin in-line sing wis dirilis ing seriMobil olahraga nganggo mesin V sing wis diluncurake karo crossovers lan SUVsFAQ: Mobil Produsèn Jerman dikenal ing saindhenging donya kanggo kinerja sporti lan desain elegan.. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Porsche ing peta google

Utama » Porsche

Add a comment

×