Skip isi

Peugeot

Peugeot
jeneng:PEUGEOT
Taun dhasar:1810
Pendhiri:Peugeot, Armand
Kalebu:PSA Peugeot Citroen
Расположение:FranceParis
Warta:Maca


Tipe awak:

Peugeot

Sejarah mobil Peugeot

ContentsFounderEmblemSajarah merek ing model Peugeot minangka perusahaan Prancis sing ngasilake mobil wiwit saka mobil kompak nganti mobil balap. Raksasa otomatis mrodhuksi kendaraan khusus, lan uga spesialis ing produksi sepedha, sepedha motor lan mesin. Iki minangka merek Eropa paling gedhe nomer loro ing babagan produksi, sawise Volkswagen. Wiwit taun 1974, pabrikan wis dadi salah sawijining bagean konstituen PSA Peugeot Citroen.. ...

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Deleng kabeh salon Peugeot ing peta google

Utama » Peugeot

Add a comment

×