Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Isi

Ngumbah mesin mobil kanthi uap minangka tugas sing tanggung jawab banget sing ora ngidinke kesalahan, amarga kesalahan sing paling sithik bisa larang banget. Dadi sadurunge sampeyan mutusake babagan iki, penting kanggo nimbang kabeh. Lan kita bakal ngrembug saiki.

Kok wis cuci motor babar pisan?

Mesthine, ngawasi kondisi lan karesikan "jaran wesi" sampeyan ora mung kasengsem, nanging kabutuhan, lan motor ora ana sing istiméwa. Nanging, iku ora worth part karo prosedur iki, lan sampeyan mung bisa ngandelake kanggo tukang apik, supaya sampeyan ora kudu tuku bagean anyar mengko. Uga, aja lali babagan kebersihan unit daya: yen mobil didol, ora ketompo carane apik, pelanggan isih bakal katon, pisanan kabeh, carane engine katon. Mesin sing reged lan diabaikan kanthi jejak lenga lan barang-barang kaya ngono ora bisa menehi inspirasi marang sapa wae.

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Kajaba iku, polusi sing berlebihan bakal mengaruhi kinerja. Mangkono, transfer panas bisa rusak, bakal dadi kurang kuat, nanging bahan bakar "mangan" bakal dadi luwih lincah. Kajaba iku, malfungsi ora dikecualekake, lan masalah kayata lenga lan bocor cairan liyane bakal luwih angel dideteksi, amarga motor sing resik minangka indikator sing apik kanggo masalah kasebut. Bocor lenga sing akeh banget umume bisa nyebabake geni, lan unsur-unsur sing reged mesthi ilang luwih cepet tinimbang sing resik.

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Tips kanggo pengendara.Carane ngumbah mesin?

Ngumbah mesin uap - kaluwihan lan cacat

Dadi jelas, apa wae sing dikandhakake, ngumbah mesin ora bisa dihindari. Banjur, paling ora, sampeyan kudu milih teknologi sing paling aman, yaiku ngresiki mesin kanthi uap. Pancen, kanthi pilihan iki, kemungkinan banyu mlebu ing bagean kasebut luwih murah, tegese ora ana sirkuit cendhak ing kabel listrik mobil, teluk lan kahanan sing ora dikarepake. Uap kanthi sampurna ngrusak rereget, lenga, pelumas, resin, bitumen. Dadi operasi iki bakal njupuk wektu ora akeh, nalika unit bakal kaya anyar.

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Kerugian, mesthi, kalebu biaya dhuwur saka layanan kasebut ing cuci mobil.. Alesané prasaja, amarga iki mbutuhake peralatan larang khusus, lan proses kasebut ora gampang, nalika ana kemungkinan banget kanggo lara, amarga suhu uap tekan 160 ° C. Mulane, luwih apik yen mung spesialis sing qualified nindakake iki. Nanging, asil punika worth iku, minangka iki wisuh pisanan pancen aman kanggo motor, sawise kang bakal ora mangu bab kinerja unit.

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Cuci mesin uap tanpa bahan kimia

Apa bisa ngumbah mesin uap ing omah?

Nalika sampeyan bisa ndeleng, sing wektu nalika engine wis katon marketable karo bahan bakar diesel lan bensin wis adoh konco. Kajaba iku, macem-macem bahan kimia uga wingi. Dina iki, ngumbah mesin uap saya tambah populer saben dina. Kanggo nindakake, sampeyan butuh generator uap lan spesialis sing ngerti bisnise.

Iku arang banget ora aman kanggo nindakake wisuh nganggo uap ing dhewe!

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Mesthi, sampeyan bisa nyoba nindakake kabeh dhewe ing omah. Nanging, pisanan, ora aman, amarga sampeyan kudu kerja kanthi suhu sing dhuwur banget (luwih saka 160 ° C). Lan kapindho, apa wae sing bisa dikandhakake, nanging spesialis isih bakal ngrampungake tugas kasebut kanthi luwih cepet lan luwih apik, lan ora ana gunane nyewa peralatan sing larang.

Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Teknologi dhewe dumunung ing kasunyatan sing pancen kabeh panggonan ing kompartemen engine kudu dianggep karo uap garing. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngarahake selang, saka ngendi uap diwenehake ing tekanan dhuwur banget, ing hood mobil lan proses kompartemen engine ing kabeh arah. Umumé, jinis cuci mesin iki nduweni akeh kaluwihan, lan sampeyan ora kudu nglirwakake!

Utama » Artikel » Tips kanggo para motor » Cuci mesin uap - resik tanpa resiko

Add a comment