Skip isi

Mitsubishi

Mitsubishi
jeneng:Mitsubishi Motors
Taun dhasar:1870
Pendhiri:Ivasaki Yataro
Sing duwe:Nissan Motor Saben 34%
Расположение:Minato, Tokyo, Jepang
Warta:Maca

Tipe awak: 

Mitsubishi

Sejarah merek mobil Mitsubishi

Informasi babagan perusahaan Mitsubishi Automobile History, Mitsubishi Motor Corp. - salah sawijining perusahaan Jepang paling gedhe ing industri otomotif, khusus ing produksi mobil, truk. Markas dumunung ing Tokyo. Sejarah asal usul perusahaan mobil wiwit taun 1870-an. Wiwitane, iki minangka salah sawijining cabang perusahaan multifungsi sing khusus saka panyulingan minyak lan pambangunan kapal nganti dagang real estate sing diadegake.. ...

Add a comment

Deleng kabeh salon Mitsubishi ing peta google

Utama » Mitsubishi

Add a comment

×