Skip isi

Mercedes

Mercedes

jeneng:MERCEDES
Taun dhasar:1926
Pendhiri:Karl Benz
Kalebu:Daimler AG
Расположение: SaksaStuttgart
Warta:Maca


Tipe awak: 

Mercedes

Sejarah merek mobil Mercedes-Benz

Sejarah merek terkenal ing dunya diwiwiti wiwit asil saka reorganisasi rong perusahaan Jerman. Menyang sejarah maneh, penemu Jerman Benz diwenehi ijin kanggo ideane, sing misuwur lan nggawe revolusi industri otomotif - mobil pertama sing duwe unit tenaga bensin. Ing taun sing padha uga ana. ...

Add a comment

Deleng kabeh salon Mercedes ing peta google

Utama » Mercedes

Komentar 1

  1. Kaca sing apik banget. !!!!!
    Sing paling ayu ing jagad iki.

Add a comment

×