Skip isi

Mazda

Mazda
jeneng:MAZDA
Taun dhasar:1920
Pendhiri:Jujiro Matsuda
Kalebu:Bank Layanan Wali Amanat Jepang (6.3%), Toyota (5%), 
Расположение:JepangHiroshimaAkiFuchu.
Warta:Maca

Tipe awak:

Mazda

Sejarah merek mobil Mazda

IsiPendiriEmblemSejarah merek mobil Mazda Perusahaan Jepang Mazda didegake ing taun 1920 dening Jujiro Matsudo ing Hiroshima. Pendhudhukan kasebut beda-beda, amarga perusahaan kasebut duwe spesialisasi ing produksi mobil, truk, bus lan minibus. Ing wektu iku, industri otomotif ora ana hubungane karo perusahaan kasebut. Matsudo angsal Abemaki, kang ana ing verge saka. ...

Add a comment

Deleng kabeh salon Mazda ing peta google

Utama » Mazda

Add a comment

×