Isi

Ing rak-rak dealer mobil ana akeh aksesoris lan produk liyane sing bisa nambah kinerja lan ngowahi tampilan mobil. Iki kalebu, contone, Paint kanggo lukisan cast wheel mobil ing komplong.

Kenapa ngecat velg?

Mesthi, kanthi ngubungi salon khusus, sampeyan bisa nindakake apa wae tuning "jaran wesi", nanging sampeyan kudu nglampahi dhuwit akeh. Yen iki ora bisa, mung ana siji cara metu - kanggo nindakake kabeh dhewe. Dadi, ana sawetara alasan kok padha Resor kanggo kaputusan kanggo ndandani gembong mobil. Paling asring, pelek mobil dicet maneh kanggo mulihake.. Pancen, mesthine, meh saben pemilik mobil ngadhepi kahanan ing ngendi bagean setir iki ilang katon atraktif, nalika kondisi cukup marem.

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Ing tangan siji, disk cukup fungsional, dadi sayang kanggo mung njupuk lan uncalan adoh, malah ing kasus iki sampeyan kudu nglampahi dhuwit kanggo tuku anyar, utamané ing cilik saka produk cast. Ing sisih liya, kanthi estetis, meh padha karo sepatu kanggo wong, lan malah setelan sing paling larang bakal ilang amarga rincian sing katon cilik kaya sepatu sing diabaikan lan kosok balene. Dadi mung ana siji cara metu - kanggo nganyari jangkoan.

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Alasan liyane yaiku kepinginan kanggo menehi mobil sampeyan semangat, supaya njaba dadi unik. Ing kasus iki, werna padhang asring digunakake, sanajan pilihan iki gumantung ing rasa lan gaya pemilik mobil. Kajaba iku, cakram lukisan kanthi cat sing padhang uga dipraktikake. Nanging aja mikir sing mung katon saka unsur iki mbenakake - thanks kanggo operasi kuwi, resistance nyandhang uga mundhak.

Paint ing krom, carane Paint pelek, ONB

Apa Paint kanggo Paint gembong - gambaran saka jinis

Inggih, kita entuk pitakonan sing paling penting: cat apa kanggo nglukis roda campuran? Ing asas, rong jinis paling asring digunakake - wêdakakêna lan akrilik, lan saben wong wis Pros lan cons dhewe. Ayo dadi miwiti ing urutan. Dadi, bahan bubuk duwe ciri sing apik banget, pancen ora wedi karo kelembapan utawa banyu, cukup tahan kanggo pengaruh mekanik eksternal. Kajaba iku, lapisan kasebut bakal nglindhungi karat sing mbebayani lan efek negatif saka macem-macem bahan kimia (uyah, asam, alkali, lan liya-liyane).

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Restorasi nggunakake cat bubuk nduweni kelemahan gedhe - peralatan sing larang. Ing babagan iki, luwih becik ditindakake ing bengkel khusus, lan ora ing omah.

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Pilihan garasi yaiku cat akrilik kanthi bener.. Mesthi, iku rada rodok olo kanggo wêdakakêna, nanging asil uga bakal apik banget, lan biaya pegawe lan materi bakal nyilikake. Dadi cat semprotan kanggo gembong aluminium bakal entuk asil ing wektu sing paling cendhak, lan palet kasebut luwih akeh, sing uga minangka kauntungan sing ora bisa dibantah.

Kepiye carane cat roda dipilih?

Kita ora bakal fokus ing perkara dhasar kayata linuwih produk. Sawise kabeh, sanajan bocah ngerti yen luwih becik tuku produk sing berkualitas ing toko perusahaan. Yen ora, lapisan bakal ora bisa dipercaya lan ora tahan suwe. Lan iki penting kanggo bagean mobil sing cedhak karo permukaan dalan, sing terus-terusan nemoni pengaruh watu, pasir utawa bahan kimia sing disiram ing dalan.

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Titik kapindho sing mbutuhake perhatian yaiku pilihan warna. Pancen, malah ing inconsistency slightest saka mbandingake samesthine, mobil bakal katon ing paling ridiculous. Mulane, luwih becik tuku bahan saka pabrikan sing padha. Priksa manawa produk kasebut ora kadaluwarsa. Lan, mesthi, luwih becik tuku bahan cat kanthi wates, supaya mengko sampeyan ora mbukak kabeh toko kanggo nggoleki produk sing padha.

Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Lan yen caliper rem katon saka ngisor pelek, lan sampeyan uga pengin muter werna ing kene, banjur ora ana sing mokal. Bener, ana sawetara fitur ing proses aplikasi dhewe, amarga ora ana gunane kanggo nggawe lapisan ing area rem, nanging ing permukaan liyane - mangga. Cat kanggo cakram rem dipilih kanthi cara sing padha karo basis roda, lan jinise bakal gumantung saka preferensi individu lan kemampuan finansial.

Utama » Artikel » Tips kanggo para motor » Cat disk - pangayoman utawa dekorasi?

Add a comment