Skip isi

KIA

KIA
jeneng:KIA
Taun dhasar:1944
Pendhiri:Kim Chhol-ho
Kalebu:Klompok Motor Hyundai
Расположение:Seoul, Korea Selatan
Warta:Maca

Tipe awak: 

KIA

Sejarah merek mobil KIA

IsiPendiriEmblemSajarah merek mobil ing model KIA wis dikenal ing saindenging jagad durung suwe. Mobil muncul ing pasar mung ing taun 1992, lan 20 taun salajengipun, perusahaan dadi nomer pitu Produsèn mobil paling populer. Sejarah merek kasebut rinci ing ngisor iki. Pendhiri Perusahaan kasebut diwiwiti ing Mei 1944 kanthi jeneng "KyungSung Precision Industry". ...

Add a comment

Deleng kabeh salon KIA ing peta google

Utama » KIA

Add a comment

×