Carane mriksa sensor ABS dhewe

Isi

Efisiensi sistem rem mobil gumantung banget marang katrampilan pembalap, katrampilan profesional. Nanging, ing kasus iki, macem-macem sistem tambahan lan komponen sing ngijini sampeyan kanggo nggawe kabeh kahanan perlu kanggo driving aman uga dadi bantuan pinunjul.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Peran khusus ing kasus iki diputer dening mekanisme elektronik sing ngalangi gembong saka ngunci - sistem rem anti-kunci. Ing kasunyatan, sawetara saka tumindak sistem presented dadi adoh ngluwihi tujuan dimaksudaké, kang paling dibayangke ing kontrol kendaraan ing macem-macem mode operasi.

Salah sawijining komponen paling penting saka sistem iki yaiku sensor ABS. Efektivitas kabeh proses rem gumantung saka operasi sing tepat. Ayo dadi luwih ngerti dheweke.

Prinsip operasi saka sensor ABS

Sembarang langkah diagnostik ora bakal efektif yen pembalap ora ngerti babagan prinsip operasi unit utawa unsur sistem sing diteliti. Mulane, sadurunge tahap nglibatake intervensi bedhah ing operasi piranti iki, pisanan kabeh, perlu kanggo nyinaoni prinsip operasi kasebut.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Apa sensor ABS?

Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing piranti prasaja iki bisa ditemokaké ing saben 4 hub mobil. Solenoid dumunung ing kasus plastik sing disegel.

Unsur penting liyane saka sensor yaiku dering impuls sing disebut. Sisih njero dering digawe ing wangun benang toothed. Iki dipasang ing sisih mburi cakram rem lan muter karo roda mobil. Ing pungkasan inti solenoid ana sensor.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Fitur utama operasi sistem iki adhedhasar maca sinyal listrik sing teka saka throttle langsung menyang pamaca unit kontrol. Dadi, sanalika torsi tartamtu ditularaké menyang rodha, kolom Magnetik wiwit katon ing elektromagnet, Nilai kang mundhak ing babagan kanggo Tambah ing kacepetan rotasi ring impuls.

Sanalika rotasi rodha tekan jumlah minimal saka révolusi, sinyal pulsa saka sensor presented wiwit mili menyang piranti prosesor. Sinyal impuls sinyal kasebut amarga gear dering saka dering impuls.

Operasi sakteruse saka hydroblock ABS gumantung saka frekuensi sinyal sing direkam ing piranti panampa. Unsur aktuator saka distributor gaya rem hidrolik yaiku solenoida, pompa hidrolik lan mekanisme katup.

Gumantung saka intensitas sinyal sing mlebu ing awak tutup, mekanisme katup sing dikontrol dening solenoida bisa digunakake. Yen ana kunci roda, unit hidrolik, kanthi njupuk sinyal sing cocog, nyuda tekanan ing sirkuit rem iki.

Ing wayahe, pump hydraulic wiwit operasi, kang pumps adi brake bali menyang reservoir GTZ liwat katup bypass mbukak. Sanalika driver nyuda gaweyan ing pedal, tutup tutup, lan pump, ing siji, mandheg apa.

Ing wayahe, tutup utama mbukak lan meksa ing sirkuit brake bali menyang normal.

modifikasi presented saka unsur peripheral ABS paling umum lan digunakake ing paling mobil domestik lan manca.

Amarga kesederhanaan desain iki, unsur-unsur sistem kasebut tahan banget kanggo nyandhang mekanik lan nduweni kinerja sing apik.

Yen bagean kasebut gagal, mula ora mbutuhake manipulasi sing diterangake ing ngisor iki. Iku luwih gampang kanggo tuku lan ngganti sensor anyar.

Pratandha saka malfunction piranti

Senadyan kasunyatan manawa piranti sing ditampilake, minangka aturan, dirancang kanggo operasi tanpa gangguan sajrone operasi jangka panjang, macem-macem kegagalan lan malfunctions bisa kedadeyan sajrone operasi kasebut.

Kanggo visual ngawasi operasi sistem digunakake lampu darurat ing panel instrument mobil. Dheweke sing pisanan nuduhake macem-macem jinis pelanggaran sistem sing disebabake dening sawetara faktor.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Alesan kanggo keprihatinan ing kasus iki bisa uga lampu kontrol ora metu kanggo dangu sawise tombol diuripake menyang posisi short-circuit, utawa ora ana kabar nalika nyopir.

Masalah sing nyebabake prilaku sensor iki bisa beda-beda.

Coba sawetara pratandha sing bakal mbantu ngenali panyebab kegagalan simpul sistem tartamtu:

  • lampu ABS ing panel instrumen urip kanggo dangu utawa ora metu ing kabeh;
  • pasukan gedhe banget nalika mencet pedal rem;
  • pedal rem mandheg nanggepi sawijining mencet;
  • ngunci roda nalika pedal rem ditekan kanthi kuat.

sistem ABS saka versi sadurungé, minangka aturan, padha ora dilengkapi indikasi khusus saka operasi sistem. Ing kasus iki, peran dileksanakake dening mriksa engine mriksa lamp.

Carane diagnosa sistem ABS

Langkah-langkah diagnostik sing ndherek mriksa sistem ABS biasane ditindakake kanthi nggunakake peralatan khusus. Salah sijine yaiku adaptor diagnostik sing disebut. Kanggo nyambungake, pabrikan nyedhiyakake konektor diagnostik khusus.

Tes sistem diwiwiti nalika kontak diuripake. Inti saka mriksa kasebut yaiku kanthi bantuan adaptor bisa ndeteksi ana kesalahan sistem tartamtu. Saben kesalahan diwenehi kode tartamtu sing ngijini sampeyan kanggo ngadili malfunction saka simpul tartamtu utawa unsur saka sistem.

Nanging, iku worth kang lagi nyimak sing ing paling kasus adaptor diagnostik babagan budget ora mindai kabeh sistem, nanging mung engine. Mula, disaranake nggunakake scanner kanthi diagnostik lengkap.

Contone, kita bisa nyakup model buatan Korea Scan Tool Pro Black Edition. Kanthi chip 32-dicokot ing Papan, scanner iki bisa kanggo diagnosa ora mung engine, nanging uga komponen kendaraan liyane (gearbox, transmisi, sistem tambahan ABS, etc.) lan ing wektu sing padha duwe rega cukup terjangkau.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Scanner multi-merek iki kompatibel karo umume kendaraan wiwit taun 1993, nuduhake operasi kabeh sensor sing kasedhiya ing wektu nyata, kode VIN kendaraan, jarak tempuh, versi ECU, lsp.

Piranti kasebut bisa ngukur operasi saka macem-macem sistem kanggo stabilitas sajrone wektu tartamtu lan nyimpen data sing dipikolehi ing piranti apa wae adhedhasar iOS, Android utawa Windows.

Diagnostik lan langkah-langkah pencegahan sing ngidini kanggo ngadili kinerja unsur sistem ditindakake ing pusat layanan khusus. Nanging, tugas iki bisa ditangani ing lingkungan garasi.

Dadi, kabeh sing dibutuhake kanggo diagnosa sensor ABS yaiku set peralatan minimal, sing kalebu: wesi solder, multimeter, nyusut panas lan konektor ndandani.

Algoritma verifikasi kasusun saka langkah-langkah ing ngisor iki:

  • wheel jacking;
  • dismantling unit kontrol lan output controller;
  • sambungan konektor repair kanggo sensor;
  • ngukur resistance karo multimeter

Yen sensor durung gagal, ohmmeter bakal nuduhake resistensi kira-kira 1 kOhm. Nilai iki cocog karo kinerja sensor nalika ngaso. Nalika rodha muter, maca kudu diganti. Iki bakal nuduhake kabeneran. Yen ora ana owah-owahan ing wacan, sensor ora bisa digunakake.

Perlu dicathet menawa amarga macem-macem modifikasi sensor, paramèter operasi bisa beda-beda. Mulane, sadurunge ngukum sensor, sampeyan kudu sinau sawetara operasi lan mung banjur nggawe kesimpulan babagan serviceability sawijining.

Kajaba iku, ing acara saka malfunction saka ABS, iku perlu kanggo mesthekake yen kabel ing jero banyu ora karusakan. Yen break dideteksi, kabel kudu "soldered".

Aja lali uga pin repair kudu disambungake ing sesuai karo polaritas. Senadyan kasunyatan sing ing paling kasus pangayoman micu yen sambungan ora bener, sampeyan ora kudu nindakake iki. Kanggo nggampangake tugas, paling apik kanggo menehi tandha sadurunge kabel sing cocog karo marker utawa tape insulating.

Tester mriksa (multimeter)

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Kinerja sensor uga bisa didiagnosis nggunakake voltmeter. Kabeh urutan operasi rampung nyalin algoritma ing ndhuwur, kanthi siji prabédan. Kanggo entuk asil sing dipengini, perlu kanggo nggawe kahanan ing ngendi setir bakal nggawe révolusi kanthi frekuensi sing padha karo 1 rpm.

Ing output saka sensor kerja, beda potensial bakal kira-kira 0,3 - 1,2 V. Nalika kacepetan wheel mundhak, voltase kudu nambah. Kasunyatan iki bakal nuduhake kondisi kerja sensor ABS.

Priksa fungsi sensor ABS ora diwatesi. Ana sawetara trik efektif sing bakal bantuan ngilangke macem-macem malfunctions saka sistem ABS.

Osiloskop

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Antarane liyane, sampeyan bisa nggunakake oscilloscope kanggo diagnosa gangguan ing operasi saka sensor ABS. Sampeyan kudu nyatet sing nggunakake piranti presented mbutuhake skills tartamtu. Yen sampeyan minangka amatir radio sing seneng banget, sampeyan ora bakal angel nggunakake diagnostik kasebut. Nanging kanggo wong awam sing prasaja, iki bisa nyebabake sawetara kesulitan. Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing piranti iki bakal biaya sampeyan ora mirah.

Antarane liyane, panggunaan kasebut biasane ditrapake ing kahanan layanan khusus. Nanging, yen ana mukjijat, piranti aneh iki ana ing garasi sampeyan, bakal dadi pitulung sing apik kanggo macem-macem langkah diagnostik.

Oscilloscope nggawe visualisasi sinyal listrik. Amplitudo lan frekuensi sinyal ditampilake ing layar khusus, sing menehi gambaran sing jelas babagan operasi unsur tartamtu saka sistem kasebut.

Ing kasus iki, prinsip mriksa kesehatan sensor ABS bakal adhedhasar analisis komparatif asil sing dipikolehi. Dadi, kabeh prosedur ing tataran wiwitan padha karo sing digawa metu sadurungé karo multimeter, mung tinimbang tester, oscilloscope kudu disambungake menyang output sensor.

Prosedur diagnostik kaya ing ngisor iki:

  • muter setir dilereni soko tugas karo frekuensi pancet bab 2-3 rpm;
  • ndandani Nilai amplitudo osilasi ing tampilan oscilloscope.

Sanalika maca saka siji sensor dijupuk, iku perlu kanggo nindakake kabeh tumindak padha karo sensor dipasang ing ngelawan saka poros padha.

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Asil sing dipikolehi kudu dibandhingake lan digawe kesimpulan sing cocog:

  • kanthi maca sing relatif padha, sensor bisa dianggep bisa digunakake;
  • ora ana fenomena tiba-tiba nalika sinyal sinusoid sing luwih cilik disetel nuduhake operabilitas sensor;
  • njaga amplitudo stabil kanthi nilai puncak ora ngluwihi 0,5 V ing kacepetan sing ditemtokake - sensor kasebut kanthi setya.

Alternatif sing apik kanggo piranti sing larang bisa dadi aplikasi khusus sing bisa nindakake kabeh kegiatan diagnostik nggunakake laptop biasa.

Priksa sensor tanpa instrumen

Diagnosa sensor ABS bisa ditindakake tanpa bantuan saka macem-macem piranti rekaman. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung butuh kunci utawa obeng sing rata.

Inti saka tes kasebut yaiku, nalika obyek logam ndemek inti elektromagnet, mula kudu ditarik. Ing kasus iki, sampeyan bisa ngadili kesehatan sensor. Yen ora, ana alesan kanggo pracaya yen sensor wis mati.        

Cara ndandani kesalahan sing ditemokake

Carane mriksa sensor ABS dhewe

Sawise langkah-langkah diagnostik wis sukses lan masalah ditemokake, perlu kanggo ngilangi unsur sistem sing salah. Yen ana sensor ABS utawa ring impuls, ora perlu kanggo pirembagan bab mulihake kinerja.

Ing kasus iki, biasane kudu diganti. Pangecualian bisa uga kedadeyan nalika permukaan kerja sensor mung reged sajrone operasi jangka panjang. Kanggo nindakake iki, bakal cukup kanggo ngresiki saka oksida lan partikel rereget. Minangka agen pembersih, disaranake nggunakake banyu sabun biasa. Panganggone bahan kimia banget ora dianjurake.

Yen sabab saka Gagal iku unit kontrol, resusitasi ing sawetara kasus bisa nimbulaké kangelan serius. Nanging, iku tansah bisa dibukak lan visual netepke ombone saka bilai. Mbongkar tutup kudu ditindakake kanthi ati-ati, supaya ora ngrusak unsur kerja.

Asring kedadeyan, minangka akibat saka geter, kontak salah sawijining terminal mung ilang kaku. Kanggo re-solder menyang Papan, sampeyan ora perlu kanggo duwe pitung jengkal ing bathuk. Kanggo nindakake iki, cukup kanggo njaluk wesi solder pulsa sing apik utawa stasiun solder.

Babagan pangopènan sistem rem. Piranti lan ndandani sensor ABS

Nalika soldering, penting kanggo elinga yen insulator keramik blok banget sensitif kanggo overheating. Mulane, ing kasus iki, care kudu dijupuk kanggo mesthekake yen ora nambah efek termal.

Utama » Tips migunani kanggo motor » Carane mriksa sensor ABS dhewe

Add a comment