Carane dekorasi loteng ing gaya Skandinavia?

Gaya paling modis sing wis didominasi interior sajrone pirang-pirang taun yaiku gaya Skandinavia. Nalika ngatur apartemen miturut tren iki, kita fokus ing kesederhanaan, kenyamanan lan minimalism. Kepiye carane nggawe loteng pas karo atmosfer iki lan dadi tambahan sing apik kanggo apartemen? Deleng ide lan tips babagan carane dekorasi loteng gaya Skandinavia lan ngowahi teras sampeyan kanggo musim semi.

Ayo dadi miwiti karo interior, i.e. saka alfabet gaya Skandinavia.

Sadurunge kita pindhah menyang topik loteng, iku worth paling sethithik kanggo ngerti gaya Skandinavia. Awal arah iki diwiwiti ing pungkasan abad kaping XNUMX, lan seniman lan desainer Swedia Karl Larsson dianggep bapake. Ing album karo grafis Fri. "Omah" nuduhake interior apartemen dhewe, kang urip karo bojoné artis lan wolung anak. Kamar-kamar kasebut padhang, kebak cahya, mula papan kasebut mbukak. Dene prabotipun, botên kathah, Larsson nggabungakên ingkang lawas kalihan ingkang enggal, main tata-tata. Foto saka omahe disebar ing pers internasional lan nggawe dhasar kanggo gaya anyar sing bisa diakses kabeh wong. Lan punika. Ditresnani ora mung dening wong Swedia, nanging uga para penyayang interior ing saindenging jagad. Lan dekorasi lan produk ing gaya iki uga dipopulerkan dening salah sawijining rantai furnitur Swedia sing paling gedhe lan paling misuwur.

Dina iki, nalika kita ngomong babagan interior Skandinavia, kita mikir babagan apartemen sing dilengkapi modern lan nada sing tenang, bisu, kadhangkala uga lembab - biasane putih, abu-abu, ireng, nanging uga beige utawa coklat. Bahan sing digunakake ing gaya kasebut utamane kayu lan logam, uga kain alami - linen, katun. Kamar didominasi dening kesederhanaan, minimalisme lan alam - rotan, tenun, tetanduran ijo. Cahya uga penting - lampu, lampu, bohlam lampu desainer.

Filosofi Denmark hygge, sing ngluwihi omah-omah kita, uga wis populer nganti pirang-pirang taun - kita nglengkapi interior kanthi cara sing apik, santai lan seneng. Selimut, bantal, lilin uga bakal migunani - kudu anget lan entheng (sing penting banget ing wilayah lor sing adhem). Rincian kasebut uga pas ing loteng, utamane yen sampeyan pengin lungguh karo buku utawa ngombe kopi ing wayah esuk musim semi sing adhem ing wayah sore.

Skogluft. Urip sehat. Rahasia Norwegia kanggo urip lan hygge sing ayu lan alami

Dadi, wiwit karo apartemen sing dihias kanthi gaya Skandinavia, kita pindhah menyang balkon, sing uga kudu disetel kanggo kahanan sacara sakabehe.

Nanging, yen papat sudhut sampeyan dilengkapi miturut gagasan, proyek, kabutuhan sampeyan lan ana campuran gaya, genre lan sampeyan mikir yen loteng cocok kanggo iklim kasebut - sampeyan ora kudu wedi! Kesederhanaan lan minimalism Skandinavia dadi serbaguna supaya teras ing gaya iki pas karo interior apa wae, lan dekorasi bakal pas sanajan ing ruang cilik. Sampeyan uga bisa nambani loteng minangka wutuh kapisah, sing mung kudu rapi, cepet, prasaja lan efektif ngatur lan dekorasi kanggo spring lan panas.

Kita nglengkapi loteng kanthi bertahap - pengaturan lan perabotan Skandinavia

Ngendi kanggo miwiti ngrampungake loteng? Langkah pisanan tansah supaya - ngumbah lan ngresiki lantai, jendhela lan pager. Mangkono, sampeyan bakal nyiapake permukaan sing bakal sampeyan lakoni.

Saiki wektu kanggo bagean sing luwih apik - perabot lan aksesoris balkon. Ayo nggawe papan sing bisa santai lan ngrasakake apa iku hygge. Sawise aturan sing diterangake sadurunge, kudu entuk perabotan balkon (kadhangkala bisa dadi perabot taman cilik). Gumantung carane akeh papan sing duwe, sampeyan bisa sijine ing meja cilik lan loro kursi, utawa mung kursi lan meja. Yen gaya Skandinavia, pilih set perabot kayu lan logam.

Set karo kursi lipat lan meja cocok kanggo balkon cilik. Contone, nalika ngatur acara nalika tamu arep menyang loteng, Furnitur bisa dilipat supaya ora njupuk papan. Ing tangan liyane, kanggo kopi esuk kanggo loro, pesawat bakal sampurna. Akeh usulan-usulan kasebut disiapake dening merek perabotan Pervoli, sing produke kudu dingerteni nalika ngatur loteng.

PROGARDEN Bistro Furniture Set

Solusi sing menarik kanggo para penyayang loteng Skandinavia, utamane kanggo wong sing duwe ruang luwih akeh, uga bisa dadi perabot rotan utawa perabot rotan, contone, gaya. BELIANI Balkon furniture set Tropea. Padha tahan kanggo Kelembapan lan suryo srengenge, kang tegese, senadyan macem-macem kahanan cuaca, padha bisa njobo kabeh wektu, ora ilang werna lan ora luntur.

BELIANI Tropea Balkon Furnitur Set.

Yen sampeyan ora duwe papan sing akeh banget utawa kemampuan kanggo nampung sawetara kursi utawa meja, sampeyan bisa uga mikirake kursi sing nyaman lan apik, kayata hammock ireng lan putih Skandinavia utawa taman desainer. kursi gantung utawa hammock kayu 2 ing 1. Furnitur gantung kuwi menehi kesan entheng, lan swinging ing bakal menehi kita tentrem blissful lan kesempatan kanggo ngendhokke. Kita njamin yen sampeyan duwe anak utawa remaja ing omah, dheweke bakal seneng karo "ayunan" iki. Sampeyan uga bakal weruh yen ora mung dheweke bakal tresna.

Kursi gantung Kursi Ayun Single KOALA, krem

Amarga kita wis lungguh kanthi nyaman, bantal ing sarung bantal sing apik lan selimut sing anget bakal migunani kanggo santai karo buku. Meja kopi cilik sing nyaman uga cocok kanggo iki, ing ngendi sampeyan bisa nyelehake cangkir, novel utawa koran favorit. Praktis lan dekoratif bakal, contone, meja loteng, sisih ndhuwur sing dibusak lan dadi tray, ireng klasik, kothak, meja logam utawa meja putih kanthi fungsi gantung ing pager loteng. Sing terakhir ora bakal njupuk papan ing lantai lan bakal bisa digunakake sanajan ing wilayah cilik.

HESPERIDE meja loteng, ireng, 44 cm

Yen kita pengin nandheske swasana ing panggonan iki, oasis kutha kita tentrem lan ijo, kita ora bisa kantun ... greenery. Tanduran minangka salah sawijining perkara, lan perawatan sing tepat lan tampilan sing tepat uga penting. Sampeyan kudu mriksa dhisik apa substrat lan kahanan kanggo kembang sing pengin tuwuh (apa luwih cerah utawa kurang - iki bakal luwih gampang kanggo nyelehake ing loteng). Lan banjur Pick munggah kanggo cocog Furnitur lan dekorasi saka cache-pot. Kita elinga yen gaya Skandinavia seneng putih, ireng, abu-abu, kayu, beton, logam lan kesederhanaan. Sampeyan bisa milih kasus warna sing padhet utawa ngetrapake pola cetak utawa geometris sing alus, bisu.

Pot kembang ing ATMOSPHERA stand

Pungkasan, ayo ngurus rincian sing bakal anget lan nguri-uri loteng kita. Ing kene sampeyan ora bisa nindakake tanpa cahya - apa lilin (kudu akeh), candlestick, lampu lantai utawa lampu gantung hiasan. Nalika ing wayah sore sampeyan njagong ing teras, ing kursi taman utawa kursi, ing antarane kembang lan cahya lampu, sampeyan bakal weruh carane ayu iku!

Nalika ngatur loteng, elinga postulat penting saka gaya Skandinavia - comfort. Sampeyan kudu seneng loteng, nyaman, fungsional, praktis. Sampeyan uga ora kudu tetep ing wates kaku - muter karo gaya, milih Furnitur, eksperimen lan nggawe panggonan impen.

Ing komentar nuduhake ide, saran renovasi utawa perabotan, produk utawa perabot sing paling apik sing bisa ditemokake ing kene. Where kanggo nggoleki wong-wong mau? Dolan maring situs kita babagan ngatur balconies lan kebon lan njaluk inspirasi!

Lan yen sampeyan kepincut karo swasana Skandinavia lan pengin sinau luwih akeh ora mung babagan dekorasi interior, nanging uga babagan budaya, disaranake teks babagan bioskop Skandinavia utawa maca novel kejahatan Skandinavia utawa pandhuan perjalanan. Yen sampeyan rumangsa salah nguntal desain interior, mula kudu golek buku sing nggawe desain interior luwih gampang.

Utama » Artikel menarik » Carane dekorasi loteng ing gaya Skandinavia?

Add a comment