Skip isi

jeep

jeep
jeneng:JEEP
Taun dhasar:1941
Pendhiri:Karl Probst
Kalebu:Chrysler Group LLC
Расположение:Amerika SerikatToledoOhio
Warta:Maca


Tipe awak: 

jeep

Sejarah merek Jeep

ContentsFounderEmblemSejarah merek mobil ing model Sanalika krungu tembung Jeep, kita langsung digandhengake karo konsep SUV. Saben perusahaan mobil duwe sejarah dhewe, sejarah Jeep wis bosok banget. Perusahaan iki wis nggawe kendaraan off-road luwih saka 60 taun. Merek Jeep minangka bagéan saka Fiat Chrysler Avtomobile Corporation. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Jeep ing peta google

Utama » jeep

Add a comment

×