Skip isi

Hyundai

Hyundai
jeneng:HYUNDAI
Taun dhasar:1967
Pendhiri:Chon Zhu-yon
Kalebu:Perusahaan Motor Hyundai
Расположение: Republik KoreaSeoul
Warta:Maca

Tipe awak: 

Hyundai

Sejarah merek mobil Hyundai

IsiFounderEmblemSejarah Mobil ing Model Ing pasar otomotif, Hyundai nduweni papan pakurmatan kanthi adol mobil sing dipercaya, elegan lan inovatif kanthi rega terjangkau. Nanging, iki mung siji ceruk ing ngendi merek kasebut duwe spesialisasi. Jeneng perusahaan kasebut katon ing sawetara model lokomotif, kapal, alat mesin, uga teknik listrik. Apa sing mbantu produsen mobil entuk popularitas kasebut?. ...


Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Deleng kabeh salon Mercedes ing peta google

Utama » Hyundai

Komentar 7

  1. Ing endi bisa njupuk sasis lan nomer mesin ing model Hiace?

  2. Hello,
    Aku duwe Tucson 2012, nyopir 140 juta. Aku duwe kios bola-bali. apamaneh nalika nyopir 000, 2, lan malah nganggo 3 kacepetan! 4 analisis scanner sing ditindakake mesthi nuduhake cacat Nol! kios asring banget nalika iklim panas lan mesthi munggah. Malah luwih serius ing njero trowongan!

  3. Hello,
    aku duwe Tucson 2013, nalika nyopir 90 nganti 95klmh, setir saya geter lan aku mung ngowahi bagean-bagean saka sistem poros ngarep. Aku kudu piye?

  4. Apa bisa entuk manual Hyundai Kona 2018?

  5. katalog hyundai avante 2004 ing basa Inggris

  6. LED mobil New Accent wis misuwur ing paningale kulawarga, wadhah sampah, lan merek sampah

  7. Katalog Rantai Pemisahan Trajet Hyundai

Add a comment

×