Skip isi

Kawasaki

Kawasaki
💥 Jeneng:MOTOR HONDA
⏳ Taun dhasar:1948
🔥 Pendhiri:Soitiro Honda
⭐Objects:Kawasaki Motor Co., Ltd.
🚩 Lokasi: JepangBiyenTokyo
⚡ Warta:Maca

Tipe awak: 

Kawasaki

Sejarah merek mobil Honda

KontenRiwayat HondaIkhtisar PerusahaanPamilik lan ManajemenAktivitasModel Honda minangka salah sawijining pabrikan sing kondhang ing pasar kendaraan bermotor. Kanthi jeneng iki, produksi kendaraan roda loro lan papat, sing bisa gampang bersaing karo produsen mobil terkemuka. Thanks kanggo linuwih dhuwur lan desain banget, kendaraan merek iki populer ing saindhenging donya.. ...

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

 
 
Utama » Kawasaki

Komentar 6

  1. Sugeng enjing, aku pengin ngerti sepira sing kudu dienggo thermoswitch saka honda civic 86 engine ew

  2. Rim ing tengah mobil sampeyan

  3. Sugeng enjing, aku kepengin ngerti apa aku kudu ngatasi akeh kompres ing mesin honda

Add a comment

×