Skip isi

GMC

GMC
jeneng:GMC
Taun dhasar:1911
Pendhiri:Durant,
William Crapo
Kalebu:General Motors
Расположение:Pontiak, 
Amerika Serikat
Amerika
Warta:Maca


Tipe awak:

GMC

Sejarah merek mobil GMC

IsiEmblemSejarah merek ing model GMC Salah sawijining masalah paling gedhe ing Amerika. GMC duwe spesialisasi ing produksi truk, kalebu "truk ringan", sing kalebu van penumpang lan truk pickup. Sajarah merek, sing bisa dianggep paling tuwa ing donya, diwiwiti ing taun 1900-an. Mobil pisanan yaiku. ...

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Deleng kabeh salon GMC ing peta google

Utama » GMC

Add a comment

×