Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Isi

Ganti lenga mesin Express - prosedur sing wis entuk popularitas owahan antarane motor modern sing wis rakulino kanggo Value wektu.

pangowahan lenga Express ing engine - inti saka prosedur

Kanthi owah-owahan cepet, lenga wis dibusak saka mesin mobil liwat bolongan menyang dipstick tingkat lubricating dipasang. Operasi iki ditindakake sawise nggawa mesin kendaraan menyang suhu operasi standar. Viskositas lenga sawise dadi panas ditondoi dening indikator kuwi sing njamin pumping paling gampang lan paling cepet.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Prosedur iki minangka kaya mangkene:

  • dipstick lenga dibusak saka bolongan;
  • tinimbang, tabung unit dipasang, kanthi bantuan lenga dipompa metu.

Ing wektu sing padha, penting banget kanggo nginstal tabung kanthi maksimal - kudu ngubur pungkasane ing wajan sing ana lenga.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Ing unit sing digunakake kanggo ngganti lenga "instan", tekanan langka dibentuk. Iki bisa ditindakake nalika nggunakake pompa listrik utawa pompa tangan sing prasaja. Amarga pambentukan tekanan suda, lenga wiwit mili menyang tank unit pompa sing digunakake. Sawise pompa metu, cairan kasebut bisa dibuang saka tangki lan diisi komposisi minyak anyar.

Ganti lenga hardware ing engine - kaluwihan saka technique

Cara standar kanggo ngganti komposisi lenga kalebu perlu kanggo nginstal mobil ing flyover utawa lift. Tanpa iki, iku ora bisa kanggo njaluk menyang telusur lenga kendaraan, ngendi bolongan saluran dumunung. Cetha yen iki mbutuhake wektu sing cukup akeh.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Kajaba iku, akeh wektu digunakake kanggo mbukak plug saluran. Pembalap sing berpengalaman ngerti yen proses iki kadhangkala bisa dadi angel banget, utamane ing mobil lawas. Ganti lenga hardware ing mesin ora mbutuhake kabeh langkah Komplek. Kanggo kang, ing asas, motor seneng iku.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Kita fokus ing kasunyatan sing nalika njabut lawas lan ngisi cairan anyar miturut teknologi diterangake, ora perlu kanggo menek ing mobil, amarga kanggo prosedur iku mung perlu kanggo mbukak tutup hood. Pengendara bisa kanthi aman lali babagan overpass lan mbongkar proteksi crankcase nalika mrentah layanan panggantos ekspres!

Service mobil AutoLand Motor 57. Ganti oli hardware.

Kerugian ganti oli mesin vakum

Sayange, cara iki uga duwe kekurangan. Dadi-disebut "lenga abot", kang paling polusi, sak operasi saka mobil accumulates ing sisih ngisor sump. Komposisi "abot" kuwi mung ngemot pecahan sing duweni efek negatif ing motor. Iki kalebu:

  • partikel rereget;
  • residu sing diobong;
  • bledug logam.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Pangowahan lenga vakum ing mesin ora rampung nyingkirake fraksi kasebut. Kanthi saben isi ekspres anyar, suspensi mbebayani ing lenga seger bakal mulai nglumpukake, nyuda umur layanan cairan sing diisi. Mulane, ahli menehi saran periodik ngganti lenga nggunakake teknologi standar.

Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Sedhela maneh. Kanthi cara tradisional kanggo ngisi pelumas anyar, mekanik mobil duwe kesempatan kanggo nganalisa kahanan lan fungsi saka macem-macem mekanisme kendaraan sing ana ing sisih ngisor. Cetha yen kanthi panggantos vakum, dheweke ora duwe kesempatan kasebut, amarga mekanik ora katon ing ngisor kendaraan. Iki tegese mobil ora ngalami inspeksi rutin sing bisa mbukak karusakan ing komponen otomotif.

Utama » Artikel » Tips kanggo para motor » Pangowahan lenga nyata ing mesin - prosedur sing efektif lan cepet

Add a comment