Skip isi

Citroen

Citroen
jeneng:WARGA
Taun dhasar:1919
Pendhiri:Andre Gustave Citroen
Kalebu:PSA Peugeot Citroen
Расположение:FranceParis
Warta:Maca

Tipe awak: 

Citroen

Sejarah merek mobil Citroen

IsiPendiriEmblemSejarah mobil ing model Pitakonan lan jawaban: Citroen minangka merek Prancis kondhang sing kantor pusat ing ibukutha budaya donya, Paris. Perusahaan iki kalebu bagean saka perusahaan Peugeot-Citroen. Ora suwe, perusahaan kasebut wiwit kerja sama aktif karo perusahaan China Dongfeng, amarga mobil merek kasebut entuk peralatan berteknologi tinggi. Nanging, iku kabeh diwiwiti banget andhap asor. Iki critane. ...

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Deleng kabeh salon Citroen ing peta google

Utama » Citroen

Komentar 2

  1. AC bisa digunakake kanthi pedhot

  2. meh ora ana sing anyar sing durung dak sinaoni

Add a comment

×