Skip isi

Chrysler

Chrysler

jeneng:TAMADUN
Taun dhasar:1925
Pendhiri:Walter Chrysler
Kalebu:Fiat Chrysler Automobiles
Расположение:Netherlands
Inggris Raya
Amerika Serikat
Warta:Maca


Tipe awak: 

Chrysler

Sajarah Chrysler

ContentsFounderEmblemCar sajarah merek ing model Chrysler minangka perusahaan mobil Amerika sing ngasilake mobil penumpang, truk pickup lan komponen. Kajaba iku, perusahaan melu produksi produk elektronik lan penerbangan. Ing taun 1998, panggabungan karo Daimler-Benz dumadi. Akibaté, perusahaan Daimler-Chrysler dibentuk. Ing taun 2014, Chrysler dadi bagean saka mobil Fiat Italia. Banjur perusahaan. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Chrysler ing peta google

Utama » Chrysler

Add a comment

×