Skip isi

BMW

BMW
jeneng:BMW
Taun dhasar:1916
Pendhiri:Carl Friedrich RappCamillo Castiglioni
Sing duwe:FWBBMWISE:BMW
Расположение: SaksaMünchen
Warta:Maca

Tipe awak: 

BMW

Sejarah merek mobil BMW

Isi Pendhiri LambangSejarah mobil ing model Pitakonan lan jawaban: Antarane manufaktur mobil paling misuwur, produk kang diajeni ing saindhenging donya, BMW. Perusahaan iki melu produksi mobil penumpang, crossovers, mobil sport lan kendaraan bermotor. Merek iki kantor pusat ing Jerman - kutha Munich. Dina iki, klompok kasebut kalebu merek kondhang kayata Mini, lan. ...


Add a comment

Deleng kabeh ruangan pameran BMW ing peta google

Utama » BMW

Komentar 3

  1. Aku welcome perusahaan BMW lan duwe perusahaan iki. Matur suwun lan pelindungku. Aku bisa kerja ing perusahaan sing apik iki. Matur suwun

  2. Vin BMX Salah 2014 Olahraga

Add a comment

×