Skip isi

Bentley

Bentley
jeneng:Bentley
Taun dhasar:1919
Pendhiri:WO Bentley
Kalebu:Volkswagen Group
Расположение:Inggris RayaKru
Warta:Maca


Tipe awak:

Bentley

Sejarah merek mobil Bentley

ContentsFounderEmblemHistory of Bentley cars Bentley Motors Limited minangka perusahaan otomotif Inggris sing spesialisasine ing produksi mobil penumpang premium. Markas dumunung ing Crewe. Perusahaan iki minangka bagéan saka perusahaan Volkswagen Group. Sajarah emergence saka mobil megah bali menyang abad pungkasan. Ing wiwitan mangsa 1919, perusahaan iki diadegaké déning pembalap lan mekanik sing misuwur.. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Bentley ing peta google

Utama » Bentley

Add a comment

×