Skip isi

Audi

Audi
jeneng:Audi
Taun dhasar:1932
Pendhiri:Agustus Horch
Kalebu:Volkswagen Group
Расположение:SaksaIngolstadt
Warta:Maca

Tipe awak: 

Audi

Sejarah merek mobil Audi

IsiFounderEmblemSejarah mobil ing model Pitakonan lan jawaban: Salah sawijining mobil paling misuwur ing donya yaiku model sing diprodhuksi dening Audi. Merek kasebut minangka bagean saka keprihatinan VAG minangka divisi sing kapisah. Kepiye para penggemar mobil Jerman ngatur bisnis cilik dadi salah sawijining pabrikan mobil sing misuwur ing donya? Sajarah Pendhiri Audi. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Audi ing peta google

Utama » Audi

Add a comment

×