Skip isi

Acura

Acura
jeneng:ACURA
Taun dhasar:1986
Pendhiri:Kawasaki
Kalebu:Kawasaki
Расположение:Jepang: Tokyo, Biyen
Warta:Maca


Tipe awak:

Acura

Sejarah merek mobil Acura

IsiPendiriEmblemSejarah Acura Cars Pitakonan lan Jawaban: Acura iku divisi Amérika saka Jepang badhan Honda. Spesialisasi ditujukan kanggo produksi mobil mewah lan mobil sport. Acura dadi merek mobil mewah pisanan ing Jepang. Prestasi perusahaan wiwit taun pisanan ana sing entuk popularitas ing Amerika Serikat liwat produksi mobil premium.. ...

Ora ana kiriman sing ditemokake

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Deleng kabeh salon Acura ing peta google

Utama » Acura

Add a comment

×