5 Hadiah kanggo Penyayang Desain Skandinavia

Isi

Nggawe apartemen sampeyan, ngganti dekorasi pawon, golek peralatan lan aksesoris pawon sing menarik? Apa sampeyan arep menyang kanca-kanca kanggo pesta housewarming lan sampeyan pengin hadiah apik kanggo omah? Utawa mungkin sampeyan wis ngundang tamu menyang panggonan sampeyan - sampeyan ngatur pesta utawa pesta lan sampeyan pengin meja dilayani kanthi apik, lan nedha bengi dianakake ing atmosfer sing unik? Deleng apa gadget pawon desainer, aksesoris praktis lan aksesoris apik gayane bakal dekorasi interior. Lan yen sampeyan seneng interior gaya Skandinavia, kesederhanaan lan keanggunan kanthi corak modern, sampeyan bakal luwih seneng karo barang kasebut!

Padha bakal bisa uga ing ngarep kita dhewe minangka Piece perlu saka peralatan lan uga bakal hadiah sampurna kanggo apartemen anyar nalika kita nggawa hadiah desain interior cilik kanggo sarwa dumadi. Padha serbaguna supaya bisa cocog karo gaya interior apa wae, lan uga bakal digunakake ing akeh pesta utawa nedha bengi.

Pawon - interior ing gaya Skandinavia

Bebarengan karo merek Duka, kita wis nyiapake dhaptar hadiah sing paling menarik kanggo para pecinta desain Skandinavia. Endi sing arep ditampa?

DUKA Warewood turntable 

Kayu lan porselen katon apik banget bebarengan. Struktur coklat lan kayu anget sing digabungake karo putih sing diredam nggawe kombinasi sing elegan. Kita duwe sawetara mangkok ing tray kanggo ngladeni appetizers lan cemilan. Uga, pasugatan iki bisa dicopot lan dhasar kayu bisa digunakake minangka papan kanggo keju utawa potongan kadhemen, lan "perahu" porselen bisa digunakake kanggo saus utawa kanthi cara liya.

Set iki sampurna kanggo pesta apa wae. Kajaba iku, iki bakal ngirit papan ing meja, sing banjur arang banget, amarga tinimbang akeh piring, kita menehi siji tray elegan sing bisa diselehake akeh. Tamu kita ora kudu menehi kanggo saben liyane utawa nguripake, nanging bisa nguripake kanthi cara sing trep lan duwe akses menyang suguhan sing dikarepake. Solusi, kaya ing restoran sing elegan, kanggo panggunaan omah.

Decanter DUKA karo tutup 

Item indispensable ing saben meja kanggo ngawula banyu, jus, anggur kanggo nedha awan, nedha bengi utawa ing pesta (tinimbang gendul unsightly utawa, Samsaya Awon, ngombe karton). Decanter nduweni wujud desainer, lan thanks kanggo bolongan ing tengah, kita bisa nggunakake kanthi nyaman tanpa wedi yen kaca alus bakal metu saka tangan kita.

Penampilan asli kapal kasebut meh padha karo patung, karya seni. Kauntungan tambahan yaiku transparansi - banyu kanthi woh seger, es batu kanthi bentuk kompleks utawa mint karo lemon bakal nggawe decanter minangka hiasan meja tambahan.

Lan yen kita ngladeni minuman kanthi cara sing apik, kita bakal luwih seneng lan luwih seneng nggayuh. Mangkono, bakal luwih gampang kanggo njamin hidrasi awak sing tepat. Mung pluses!

DUKA JOY set kacamata goyang

Hadiah interior kanggo penyayang rasa, gaya, solusi canggih lan ... rasa humor. Kaca tingal asli diversifikasi saben setelan meja, menehi pasugatan kita tutul saka kecanggihan. Kacamata Joy duwe desainer, wangun sing ora teratur lan goyang saka sisih menyang sisih. Nanging, thanks kanggo ngisor cembung profiled, lagi stabil lan ora tumpah isine. Sampeyan bakal surprise tamu karo wong-wong mau! Iku paten kanggo omben-omben sing durung diombe.

Ora kanggo sebutno kasunyatan sing iku worth duwe akèh TCTerms ing ngarep, amarga cepet utawa mengko jumlah sing suda ing, ing diplomatik, kahanan inexplicable. Dadi yen sampeyan nggoleki hadiah kanggo omah, aja lali yen wong sing pengin diwenehi wis duwe pasugatan. Bakal tansah migunani ing pawon lan ruang tamu, nanging mesthine durung duwe kaca desainer kaya ngono.

Piring pizza karo piso lan spatula DUKA SOREN

Kabeh wong seneng pizza. Mulane aksesoris pizza minangka ide hadiah sing wis kabukten kanggo pesta omah, ulang tahun (kanggo gourmet sing luwih tuwa lan enom), lan omah-omah.

Sampeyan uga kudu duwe kuliner sing kudu ana ing lemari pawon.

We saiki sampeyan solusi modern kanggo pizza klasik. Penyayang delicacies Italia bakal appreciate praktis lan desainer set karo kaca baking sajian lan porsi Papan karo slicing piso lan porsi spatula. Wis kabeh sing perlu kanggo panggangan pizza, ngawula elegantly lan mangan karo gaya!

Mesin kopi DUKA Print 

Ora ana sing luwih apik tinimbang kopi sing enak ing wayah esuk. Paling apik langsung saka pot kopi. Kajaba iku, aroma sing apik banget sing nyebar ing pawon sajrone nggawe bir ... Ayo gabungke karo desain peralatan kopi kita, lan cangkir kopi cilik bakal duwe rasa sing luwih apik.

Lan amarga kita bakal nggunakake pembuat kopi saben dina, ora perlu ndhelikake, mula dirancang kanthi cara sing bisa dadi dekorasi meja utawa meja. Sampeyan bisa milih mesin kopi kanggo 3 utawa 6 cangkir, uga ing sawetara warna sing cocog karo kabutuhan lan desain interior.

Apa hadiah desainer kanggo omah sampeyan sing pengin ditampa? Apa aksesoris pawon sing apik gayane sing cocog kanggo hadiah?

Aksesoris interior (Skandinavia lan liya-liyane) bisa ditemokake ing bagean omah lan kebon. Yen sampeyan seneng desain, perabotan sing apik, dekorasi, peralatan rumah tangga, mesthine ngunjungi situs web kita. Disaranake uga konsultasi ing AvtoTachki Pasje. Majalah online - ing tab "Desain lan Dekorasi". Deleng uga aksesoris pawon liyane sing ditawakake merek Duka.

Utama » Artikel menarik » 5 Hadiah kanggo Penyayang Desain Skandinavia

Add a comment