1. Predmet sporazuma.
    • Ovaj ugovor vrijedi za web stranicu AvtoTachki.com, a zaključuju ga korisnik ovih web mjesta i vlasnik web mjesta (u daljnjem tekstu AvtoTachki.com)
    • Ovim Ugovorom utvrđuje se postupak primanja, pohrane, obrade, korištenja i otkrivanja Korisnikovih osobnih podataka i ostalih podataka koje AvtoTachki.com dobiva od korisnika web stranica. Osobne podatke popunjava Korisnik.
    • Da bi na bilo koju od web lokacija AvtoTachki.com mogao smjestiti informacije, najave, koristiti stranicu, Korisnik mora pažljivo pročitati ovaj Ugovor i izraziti svoje potpuno slaganje s njegovim uvjetima. Potvrda potpunog Ugovora s ovim ugovorom je korištenje stranice od strane Korisnika.
    • Korisnik nema pravo objavljivati ​​informacije, najave, koristiti web stranicu ako se ne slaže s uvjetima ovog sporazuma ili ako nije dostigao punoljetnost kad ima pravo sklapati ugovore ili nije ovlaštena osoba tvrtke u čije ime se podaci objavljuju, Obavijest.
    • Objavljivanjem informacija na stranicama koje koriste stranice, Korisnik unosi osobne podatke ili, pružajući ove podatke na drugi način, i / ili poduzimajući bilo kakve radnje unutar stranice i / ili koristeći bilo koji dio Web mjesta, Korisnik daje svoj nedvosmislen pristanak na uvjete ovog Ugovora i daje AvtoTachki.com pravo primanja, pohrane, obrade, korištenja i otkrivanja korisnikovih osobnih podataka prema uvjetima ovog Ugovora.
    • Ovaj Ugovor ne regulira i AvtoTachki.com nije odgovoran za primanje, pohranu, obradu, upotrebu i otkrivanje korisnikovih osobnih podataka i bilo kojih drugih podataka trećim stranama koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom AvtoTachki.com i pojedincima koji nisu zaposlenici AvtoTachki .com, čak i ako je Korisnik pristupio web mjestima, robi ili uslugama tih osoba koristeći AvtoTachki.com ili bilten. Povjerljivi u razumijevanju ovog Ugovora su samo podaci koji su pohranjeni u bazi podataka web mjesta u šifriranom stanju i dostupni su samo AvtoTachki.com.
    • Korisnik potvrđuje da, u slučaju njegove nepažnje u sigurnosti i zaštiti njegovih osobnih podataka i podataka autorizacije, treće strane mogu dobiti neovlašteni pristup računu te osobnim i drugim podacima korisnika. AvtoTachki.com nije odgovoran za štetu nastalu takvim pristupom.
  2. Postupak za dobivanje osobnih podataka.
  1. AvtoTachki.com može prikupljati osobne podatke, a to su: ime, prezime, datum rođenja, kontakt brojevi, adresa e-pošte, regija i mjesto prebivališta korisnika, lozinka za identifikaciju. Također AvtoTachki.com može prikupljati i druge podatke:
    • Kolačići u svrhu pružanja ovisnih usluga, na primjer, pohranjivanje podataka u košarici između posjeta;
    • IP adresa korisnika.
  2. Sve podatke prikupljamo takvi kakvi jesu i ne mijenjaju se tijekom postupka prikupljanja podataka. Korisnik je odgovoran za pružanje točnih podataka, uključujući podatke o osobnim podacima. AvtoTachki.com ima pravo, ako je potrebno, provjeriti ispravnost pruženih podataka, kao i zatražiti potvrdu pruženih podataka, ako je potrebno za pružanje usluga Korisniku.
  3. Postupak korištenja podataka o korisniku.
  4. AvtoTachki.com može koristiti vaše ime, regiju i grad u kojem živite, e-adresu, telefonski broj, lozinku da bi vas identificirao kao korisnika AvtoTachki.com. AvtoTachki.com može koristiti vaše podatke za kontakt za obradu našeg biltena, odnosno da vas obavijesti o novim mogućnostima, promocijama i ostalim vijestima s AvtoTachki.com. Korisnik uvijek može odbiti slanje pošte putem svojih podataka za kontakt. Obrada osobnih podataka može se provesti u svrhu provedbe građanskopravnih odnosa, poreznih i računovodstvenih odnosa, ispunjavanja ugovornih obveza za pružanje usluga, pružanja pristupa usluzi web stranice, identifikacije klijenta kao korisnika web stranice, radi pružanja, pružanja usluga, obrade plaćanja, poštanske adrese, stvaranje i provedba bonus programa, slanje komercijalnih ponuda i informacija poštom, e-poštom, nuđenje novih usluga, prijenos bilo kojih podataka koji nisu predmet ugovora, provođenje transakcija namire, izvještavanje, vođenje računovodstva i upravljačko računovodstvo, poboljšanje kvalitete pružanje usluga, pružanje usluga web mjesta, objavljivanje informacija, najave klijenta na web mjestu vlasnika baze osobnih podataka, pojednostavljivanje rada s web mjestom i poboljšanje njegovih materijala.
  5. Uvjeti pružanja pristupa bazi podataka.
  6. AvtoTachki.com ne prenosi osobne podatke i druge podatke trećim stranama, osim kako je navedeno u nastavku. Korisnici su, prema ovom Ugovoru, dali pravo "AvtoTachki.com" da otkriva, bez ograničavanja razdoblja valjanosti i teritorija, osobne podatke, kao i ostale podatke korisnika trećim stranama koje pružaju usluge "AvtoTachki.com", posebno, ali ne i isključivo, obrađuju narudžbe, plaćanja, dostava paketa. Treće strane mogu koristiti korisničke podatke samo ako pružaju usluge AvtoTachki.com i samo one podatke koji su potrebni za pružanje usluge. Također, otkrivanje osobnih podataka bez pristanka Korisnika ili njegove ovlaštene osobe dopušteno je u slučajevima utvrđenim zakonom, a samo u interesu nacionalne sigurnosti, ekonomske dobrobiti i ljudskih prava, posebno, ali ne isključivo:
    • na razumne zahtjeve državnih tijela koja imaju pravo zahtijevati i primati takve podatke i informacije;
    • u slučaju da, prema mišljenju AvtoTachki.com, Korisnik krši uvjete ovog Ugovora i / ili druge ugovore i ugovore između AvtoTachki.com i Korisnika.
  7. Kako promijeniti / izbrisati ove podatke ili se odjaviti.
  1. Korisnici u bilo kojem trenutku mogu promjena / brisanje osobne informacije (telefon) ili odjaviti. Rad nekih značajki AvtoTachki.com, za koje su potrebne informacije o Korisniku, može se obustaviti od trenutka kada se podaci promijene / izbrišu.
  2. Osobni podaci korisnika pohranjuju se dok ih korisnik ne izbriše. Dovoljna obavijest Korisnika o brisanju ili drugoj obradi osobnih podataka bit će pismo (informacija) poslano na e-adresu koju je odredio Korisnik.
  3. Zaštita podataka.
  1. AvtoTachki.com poduzima sve potrebne mjere kako bi zaštitio podatke od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja. Te mjere uključuju, posebice, internu reviziju prikupljanja, pohrane i obrade podataka i sigurnosne mjere, svi podaci koje AvtoTachki.com prikuplja pohranjeni su na jednom ili više sigurnih poslužitelja baza podataka i ne može im se pristupiti izvan naše korporacije mrežama.
  2. AvtoTachki.com pruža pristup osobnim podacima i informacijama samo onim zaposlenicima, izvođačima i agentima AvtoTachki.com koji trebaju te podatke kako bi izvršili radnje izvršene u naše ime. S tim su osobama potpisani sporazumi u kojima se obvezuju na povjerljivost i mogu biti kažnjeni, uključujući otkaz i kazneni progon, ako krše te obveze. Korisnik ima prava predviđena Zakonom Ukrajine "O zaštiti osobnih podataka" od 1. lipnja 2010. N 2297-VI.
  3. Adresa za kontakt u slučaju pitanja.
  4. Ako imate bilo kakvih pitanja, želja, prigovora u vezi s informacijama koje pružate, kontaktirajte nas e-poštom: support@www.avtotachki.com... Korisniku se na pisani zahtjev i uz predočenje dokumenta kojim se utvrđuje njegov identitet i ovlaštenje mogu pružiti podaci o postupku dobivanja podataka o mjestu baze podataka.
  5. Izmjene politike privatnosti.
  6. Možemo promijeniti uvjete ove politike privatnosti. U tom ćemo slučaju zamijeniti inačicu na stranici s uvjetima i odredbama, zato molimo da je povremeno pregledavate. https://avtotachki.com/privacy-agreement Sve promjene Sporazuma stupaju na snagu od trenutka objavljivanja. Korištenjem Web mjesta, Korisnik potvrđuje da prihvaća nove uvjete Pravila o privatnosti u verziji koja je bila na snazi ​​u trenutku kada Korisnik koristi Web stranicu.
  7. Dodatni uvjeti.
  1. AvtoTachki.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak koji su nastali od strane Korisnika ili trećih strana kao rezultat nerazumijevanja ili nerazumijevanja uvjeta ovog Ugovora, uputa o korištenju Web mjesta, u vezi s postupkom objavljivanja podataka i drugim tehničkim problemima.
  2. U slučaju da se za bilo koju odredbu Politike privatnosti, uključujući bilo koji prijedlog, klauzulu ili njezin dio, utvrdi da je u suprotnosti sa zakonom ili da je nevaljana, to neće utjecati na ostale odredbe koje nisu u suprotnosti sa zakonom, one ostaju na snazi ​​i na snazi, kao i bilo koja druga nevaljana odredba ili odredba koja se ne može provesti bez daljnjeg djelovanja stranaka smatra se izmijenjenom i ispravljenom u mjeri koja je potrebna kako bi se osigurala njezina valjanost i mogućnost provedbe.
  3. Ovaj se ugovor odnosi na Korisnika od trenutka kada koristi web mjesto, uključujući postavljanje oglasa, i vrijedi sve dok web mjesto pohranjuje bilo kakve podatke o korisniku, uključujući osobne podatke.
Glavni » Ugovor o privatnosti