F1 2019 - Super Leclerc Belgiassa: Ensimmäinen uravoitto - Formula 1
Kaava 1

Charles Leclerc voittaa Belgian GP: n Ferrarilla: nuori Monacon kuljettaja voittaa uransa ensimmäisen kilpailun Spa Francorchampsissa.

Charles Leclerc voitti ensimmäisen voiton vuonna F1 urallaan voittamalla Ferrari il Belgian Grand Prix 2019... Nuori Monacon lahjakkuus voitti Kylpylä Francorsham ja omistin voiton ystävälleni / kollegalleni Antoine Hubertkadonnut eilen Belgian radalta kisan aikana F2.

Laajuus: KENZO TRIBOUILLARD / AFP / Getty Images

Lähteet: Kuva Dean Mukhtaropoulos / Getty Images

Lähteet: Kuva: Charles Coates / Getty Images

Menestys saavutetaan melko helposti kahden edessä Mercedes di Lewis Hamilton e Valtteri Bottas myös työn ansiosta Sebastian Vettelneljäs rengasongelmien jälkeen, mutta ratkaiseva hallitsevan maailmanmestarin takana. Yli kymmenen kuukautta on kulunut siitä, kun Maranellon joukkue ei noussut palkintopallin ylimmälle tasolle.

1 F2019-maailmanmestaruus - Belgian Grand Prix -raporttikortit

Charles Leclerc (Ferrari)

Charles Leclerc se oli vain täydellinen sisään Belgian GP: koko viikonloppu voitti (napa, paras aika kahdessa kolmesta vapaasta harjoituksesta ja voitto) ja toi kotiin uransa ensimmäisen voiton F1 surkein päivä WC-2019.

Menestys osui ensimmäiseen Grand Prix -kilpailuun, jonka voitti kuljettaja Monacon ruhtinaskunta: hyvin pieni kansakunta, jolla oli kuitenkin aiemmin kaksi edustajaa sirkuksessa (Louis Chiron e Olivier Beretta).

Sebastian Vettel (Ferrari)

Jos saisimme tuomita Belgian GP di Sebastian Vettel pelkästään paikan perusteella olisi normaalia tuntea tyytymättömyyttä: neljäs paikka ja menestys, joka puuttui vuoden ajan.

Totuus on kuitenkin, että saksalainen kuljettaja voi voittaa bonuspisteen ansiosta nopea ajelu – teki hienoa työtä siipimiehenä: hän ei voinut taistella voitosta ongelmien vuoksi bussi, antaa joukkuetoverinsa Leclercin kiivetä palkintokorokkeen huipulle ja hidastaa Hamiltonia muutaman kierroksen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Sopimuksen uusimisesta oli hyötyä Valtteri Bottas: Suomalainen kuljettaja – vahvistettu v Mercedes myös vuodelle 2020 - hän palasi palkintokorokkeelle kahden kuivan kilpailun jälkeen kolmen parhaan joukossa.

Välkkymätön kilpailu, mutta konkreettinen: juuri sitä, mitä odotetaan kilpailun vahvimman joukkueen perämieheltä. F1 -maailma 2019.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Toinen sija ei koskaan petä, mutta Lewis Hamilton viikonloppuna (lukuun ottamatta viimeisiä kierroksia, jolloin Leclercin renkaat olivat loppumassa), hän ei koskaan onnistunut ajamaan niin nopeasti kuin Ferrari.

Ei paha: johtaja F1 -maailma 2019 vielä tänään hän onnistui laajentamaan sijoitustaan ​​Bottasiin, Verstappeniin ja Vetteliin ja on yhä lähempänä kuudetta maailmanmestaruutta.

Ferrari

Erinomainen ryhmätyö sallittu Ferrari в Belgian GP palata voittoon kymmenen kuukauden paaston jälkeen (USA, 2018).

Leclerc oli erittäin nopea koko viikonlopun, ja ehkä hän olisi voinut suojautua Hamiltonilta jopa ilman joukkuetoverinsa Vettelin apua. Kylpylä Francorsham Tämä on suotuisa rata punaiselle joukkueelle: näemmekö Cavallinon näin hyvässä kunnossa myös ensi sunnuntaina Monzassa?