F1 2019 - Verstappen voitti hullun Saksan GP:n - Formula 1:n
Kaava 1

Max Verstappen voitti Saksan GP:n Hockenheimissa Red Bullilla - yksi F1-historian hulluimmista kilpailuista - ennen Sebastian Vettelin (Ferrari) ja Daniil Kvyatia (Toro Rosso).

Max Verstappen выиграл Saksan Grand Prix - yhdestoista vaihe F1 -maailma 2019 - kanssa punainen härkä... Hollantilainen kuljettaja palkittiin Hockenheim yksi hulluimmista kisoista koskaan ylittänyt Sebastian Vettel (2 ° C Ferrari viimeisestä asennosta ampumisen jälkeen) e Daniil Kvjat (kolmas ja pystyy antamaan Toro Rosso hänen toinen palkintokorokkeensa historiassa Vettelin voiton jälkeen Monzassa 2008).

Lähteet: Kuva Dan Mullan / Getty Images

Laajuus: Kuva: Mark Thompson / Getty Images

Lähteet: Kuva Alexander Hassenstein / Getty Images

Lähteet: Kuva: Charles Coates / Getty Images

Laajuus: ANDREY ISAKOVICH / AFP / Getty Images

Saksan rotu oli ehdollinen sade ja lukuisia käänteitä: vetäytyy Valtteri Bottas e Charles Leclerc e Lewis Hamilton nono vain kahden määräämien sakkojen ansiosta Alfa Romeo di Kimi Raikkonen e Antonio Giovinazzi.

1 F2019-maailmanmestaruus - Saksan Grand Prix -raporttikortit

Max Verstappen (Red Bull)

Toinen voitto kolmen viimeisen Grand Prix: n aikana ja toinen sija F1 -maailma 2019 lähestyä: Max Verstappen hän ansaitsi voiton Saksan Grand Prixsaatu virheellisestä käynnistyksestä ja rengasongelmista huolimatta. Unohtamatta bonuspistettä nopeasta pyöräytyksestä.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Toinen sija - Sebastian VettelHockenheim - voitti kaiken ja kaikki. Hän aloitti viimeisenä Scuderian virheiden vuoksi, hän oli ikimuistoisen kilpailun päähenkilö ja palasi palkintokorokkeelle kolmen GP:n nälkälakon jälkeen.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton hän sijoittui vasta yhdeksänneksi (ylitti rajan yhdestoista, mutta hyötyi kahdelle Alfa Romeolle määrätyistä rangaistuksista): liikaa virheitä brittiläiselle kuljettajalle (rangaistaan ​​viidellä sekunnilla boksikaistan sisäänkäynnin katkaisemisesta) ja Mercedes (pysähdys kesti ikuisesti).

Charles Leclerc (Ferrari)

Charles Leclerc tuhosi omansa Saksan Grand Prix toisen sijan virheen vuoksi. Menetetty tilaisuus Monacon kuljettajalle.

punainen härkä

Uudelleen kerran punainen härkä hän on osoittautunut opettajaksi mahdollisuuksien hyödyntämisessä: Hockenheim Kauden toinen voitto tuli, kun Ferrari oli edelleen nollassa vuoden 1 F2019 -MM -kisoissa.