F1 2019 - tupla-Mercedes Venäjällä, onnistunut voitto Hamiltonille - Formula 1
Kaava 1

Lewis Hamiltonin (ja Mercedesin kaksinkertainen) voitto Venäjän GP: ssä: brittiläinen kuljettaja on palannut menestykseen Sotšissa virtuaalisen turva -auton syntymisen ansiosta. Kiistoja ylä- ja alamäkiä Ferrarille: Leclerc kolmas, Vettel jäi eläkkeelle

Lewis Hamilton выиграл Venäjän Grand Prix a Sotši: onnistunut menestys liittymisestä Virtuaalinen suojauskone.

Laajuus: Kuva: Mark Thompson / Getty Images

La Mercedes – joka piti lyömättömän juoksun Venäjän radalla – sai yhden Doppietta toisen sijan ansiosta Valtteri Bottas kun taas Ferrari heitti pois mahdollisen "1-2": Charles Leclerc sijoittui kolmanneksi Sebastian Vettel (kolmas ruudukossa ja ensimmäinen ensimmäisen käännöksen jälkeen joukkuetoverinsa ansiosta) hän ei saanut takaisin asemaansa ja putosi kierrokselle 28.

F1-maailmanmestaruuskilpailut 2019 – GP Russia: raporttikortit

Charles Leclerc (Ferrari)

Charles Leclerc moraalinen voittaja Venäjän Grand Prix: lähti napapaikalta (neljäs peräkkäin, viimeinen kuljettaja Ferrari se oli joku joka onnistui Michael Schumacher 19 vuotta sitten), jos Vettel sai herätyksen, jolloin hän pystyi ohittamaan Hamiltonin ja jopa ottamaan johtoaseman kilpailun ensimmäisessä osassa.

Tehokas strategia, jonka Vettel tuhosi kahdesti: ensimmäinen (vapaaehtoisesti), kun hän kieltäytyi luovuttamasta ensimmäistä sijaa - vastoin kilpailua edeltävää taktiikkaa - toverilleen Monacolle, toinen (tietämättä) kun hybridiryhmä rikkoi auton numero 5. Hopea ampujat (joille oli vielä velkaa varikkopysähdyksiä ja jotka tekivät sen virtuaalisessa turva-autotilassa).

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton hän palasi palkintokorokkeen kärkeen kolmen nälkälakon jälkeen ja johtaa yhä enemmän F1 -maailma 2019.

Ilman Vettelin lähtöä viisinkertaisen maailmanmestarin pitäisi tyytyä kolmen parhaan joukkoon.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas saavutti jatkuvuuden voittamalla kolmannen palkintokorokkeen neljän viimeisen Grand Prix: n aikana F1 -maailma 2019.

Suomalainen kuljettaja osoitti itsensä erinomaisesti kilpailun toisessa osassa. Sotši puolustaa toista sijaa (ja ensin joukkuetoveriaan Hamiltonia) Leclercin hyökkäyksiltä.

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen ei ole menossa suurta aikaa: vain yksi palkintokorokkeella neljän viimeisen maailmankilpailun ja neljäs sija Venäjä yhdeksännen sijan nousun jälkeen.

Kilpailu, jota on verrattava toveri Albonin kilpailuun, viides ruudullisen lipun alla, mutta boksikaistalta alkaen ...

Mercedes

La Mercedes Voitti Sotši onnen avulla ja voitettu Doppietta strategian ansiosta. Taktiikan aloittaminen keskikokoisilla renkailla mahdollisti boksipysäkin lykkäämisen mahdollisimman paljon ja päätti kilpailla.

On kuitenkin sanottava, että jos Saksan joukkue (voittamaton sisään Venäjän Grand Prix kuusi voittoa kuudessa erässä) ennen Vettelin lähtöä boksipysäkeille, puhumme tänään uudesta Ferrarin voitosta.

F1-maailmanmestaruus 2019 – Venäjän GP:n tulokset