F1 2019 - Hamilton King of Great Britain - Formel 1
1 Formel

Dobbelt Mercedes ved det britiske Grand Prix: ved Silverstone krydsede Lewis Hamiton målstregen foran sin holdkammerat Valtteri Bottas og Charles Leclerc (Ferrari)

Lewis Hamilton erobret Britisk læge a Silverstone: i tiende test F1 verden 2019 - kendetegnet ved en bandage Mercedes – den britiske racer krydsede målstregen foran sin holdkammerat Finn Valtteri Bottasog i Monaco Charles Leclerc (Ferrari).

Kreditering: Foto af Bryn Lennon/Getty Images

Kreditter: Foto af Mark Thompson / Getty Images

Sebastian Vettel han sluttede på en sekstendeplads efter at have fejlet løbet på 36. omgang efter en kollision bagfra Max Verstappen (5.): Den tyske kører stødte på en beskadiget bil under resten af ​​løbet og tog også 10 sekunder di bøde for at forårsage en ulykke.

F1 verdensmesterskab 2019 - British GP Report Cards

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton dominerede Britisk læge a Silverstone og - utilfreds - optjente han også et bonuspoint takket være hurtig tur kommer med slidte dæk.

For den engelske rytter, der stjal førstepladsen fra Bottas med hjælp sikkerhedsbil (men han ville stadig vinde, da hans holdkammerat skulle pit igen) dette er den femte succes i de seneste seks Grand Prix. F1 verden 2019.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas i går var fantastiskpol) og i de første cirkler Britisk lægeda det lykkedes ham at forsvare sig mod Hamiltons angreb. Han endte på andenpladsen bag en coéquipier (begunstiget af safety car) pitstop, men han ville ikke have nået det øverste trin på podiet. Silverstone: han havde stadig ikke nok skift af gummi.

En vigtig andenplads for den finske rytter, men også et sjette Grand Prix i træk uden sejr: verdensmesterskabet er længere og længere væk...

Charles Leclerc (Ferrari)

Følelser og indhold: Charles Leclerc (3.) tog det fjerde podie i træk og var hovedpersonen i en exceptionel duel med Verstappen og en utrolig overhaling mod Gasly.

Nu er der kun tre ting, der adskiller Fyrstendømmet-køreren fra hans holdkammerat Vettel: hvem ville have tænkt på det i starten af ​​sæsonen?

Pierre Gasly (Red Bull)

A Silverstone vi har set det bedste Pierre Gasti alle tiders: Den transalpine rytter reagerede godt på kritikerne efter et løb for to uger siden i Østrig.

I går var han i den bedste placering på nettet (femteplads), og i dag viste han karrierens bedste placering i løbet: 4.