F1 2018 - Ricciardo (Red Bull) Sorpresa guanya el Gran Premi de la Xina - Fórmula 1
Fórmula 1

F1 2018 - Ricciardo (Red Bull) Sorpresa guanya el Gran Premi de Xina - Fórmula 1

Victòria inesperada de Riccardo i Red Bull al Gran Premi de la Xina a Xangai: gràcies al cotxe de seguretat i l’excel·lent estratègia

Riccardo sorprenentment guanyat GP de la Xina a Xangai - tercera prova F1 món 2018 -amb Red Bull, una cursa plena de revolts (a la segona part) guanyada per intervenció cotxe de seguretat - va entrar a la pista a la volta 32 després del contacte entre dos pilots Toro Rosso (Pierre Gasti e Brandon Hartley) - i l'estratègia impecable dels enginyers de l'equip austríac.

Darrere del pilot australià Valtteri Bottas (2 ° C Mercedes) I Kimi Raikkonen (3 ° C Ferrari). No obstant això, una cursa per oblidar Sebastian Vettel: va començar des de la pole i a la primera parada a boxes va ser assetjat per Bottas, va perdre la seva posició a causa de l'entrada cotxe de seguretat i va acabar en el vuitè lloc amb un cotxe malmès Max Verstappen.

Campionat del Món de F1 2018 - Gran Premi de la Xina: butlletins

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Il GP Xina 2018 di Kimi Raikkonen Resumint: dissabte conquereix la primera fila, a la sortida, és arrossegat per Vettel i, després d'unes quantes voltes, és empès per la paret. Ferrari ajornar el descans i córrer amb els pneumàtics a punt per frenar Bottas i permetre així al seu company d’equip tornar. Però això no és tot: quan cotxe de seguretat no està convidat a canviar a boxes pneumàtics com van fer els pilots de Red Bull. Malgrat tota aquesta mala sort, tanca en tercera posició i aconsegueix el segon podi en les tres primeres curses de la temporada: d'un aplaudiment.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Riccardo va aconseguir la victòria amb l'èxit que es buscava. Tot i trobar-se en les mateixes condicions que el camarada Verstappen, va poder triomfar fent -a diferència del seu company, tan elegant en duels com un hipopòtam en una botiga d'olles- avançaments molt nets. Es mereix un cotxe més competitiu

Valtteri Bottas (Mercedes)

A Xangai ho vam veure molt bé Valtteri Bottas: a la sortida, assenyala amb duresa Vettel, i a la parada de boxes aconsegueix arribar a la primera posició, aprofitant l'excessiva lentitud de la mecànica Ferrari... Aconsegueix mantenir-se al dia amb el seu rival alemany malgrat la desacceleració i l'entrada al mercat de Raikkonen cotxe de seguretat però pot fer poc contra Riccardo amb pneumàtics nous. Per al pilot finlandès, aquest és el cinquè podi de les últimes sis curses celebrades: no està malament.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Set a la butlleta d’informe Lewis Hamilton, però només pel fet que va ser capaç de mossegar 8 punts de Vettel F1 món 2018... Més lent que el seu company d'equip Bottas en la classificació (per a la segona cursa consecutiva), sembla que mai no pugui lluitar pel podi. El vigent campió del món fa gairebé sis mesos que no guanya el Gran Premi: es pot parlar oficialment de crisi.

Mercedes

Guanya la tercera carrera seca Mercedes però també el primer lloc a F1 món 2018 Els constructors van guanyar diners amb les ubicacions. La paret baixa no presenta cap defecte en l’estratègia de Bottas (entrada cotxe de seguretat va començar després del finlandès i Vettel va entrar al garatge), però hauria pogut canviar de pneumàtic almenys a Hamilton.